Asahi Nordic Ohjaajakoulutus Fuengirolassa

Asahi ohjaajakoulutus Fuengirolassa
Nyt mahdollisuus kouluttautua Asahi Nordicin ohjaajaksi Fuengirolassa marraskuussa! Yhdistä lomallasi huvi ja hyöty! Mikäli asut Aurinkorannikolle, nyt loistava tilaisuus!
Asahiohjaajakoulutus järjestetään Saharogya -Centrossa lauantaina 11.11. sekä sunnuntaina 12.11. molempina päivinä klo 10-16. Koulutus sopii aloittelijoille, hoito- tai liikunta-alan ammattilaisille: hierojat, fyssarit, terapeutit, työnohjaajat, personal trainerit, liikunnanohjaajat, järjestöaktiivit….koulutus sopii kaikille!
Aloittelevien ohjaajien C-kurssi on suunnattu ohjaajiksi haluaville tai kertauskurssiksi kurssin jo aikaisemmin käyneille. Kurssi sopii myös omasta ja läheistensä terveydestä kiinnostuneille harrastajille, jotka haluavat syventää osaamistaan ja saada varmuutta oikeaoppiseen asahiliikkeiden suorittamiseen.
Tällä kurssilla käsitellään lajin perusteet, teoria ja periaatteet, asahisarjat 1-2, asahiin liittyvää lääketiedettä sekä vinkkejä aloittelevalle ohjaajalle. Kurssipäivien ohjelma muodostuu useista eripituisista teoria- ja liikeharjoitusosiosta. C-kurssin suoritus antaa oikeuden toimia Asahi Nordicin kouluttamana asahiohjaajana kuntosaleilla, työpaikoilla tai myös yrittäjänä. Kurssi sopii myös omaishoitajille sekä yleisesti omasta ja läheistensä terveydestä huolehtiville. Asahi on suomalaista terveysliikuntaa ja asahi perustuu tutkittuun tietoon liikunnan terveysvaikutuksista.
Koulutuksen hinta on 395 euroa (sis. alv). Saat lisäksi ennakkomateriaalia ennen koulutusta sekä koulutuksen jälkeen laajat verkkomateriaalit, joista saat apua osaamisen ylläpitoon.
Kouluttajana on Asahi Nordicin pääkouluttaja Maarit Lintukorpi. Lääketieteen luennon asahin terveysvaikutuksista pitää yksi asahin kehittäjistä, sisätautien ja geriatrian erikoislääkäri Yrjö Mähönen etäyhteydellä.
Ilmoittaudu 26.10. mennessä maarit@asahinordicinstitute.com.
Lisää tietoa antaa Asahi Nordicin pääkouluttaja Maarit Lintukorpi, puh. +358407475342.

 

Lämpimästi tervetuloa mukaan!