Asahi Nordic ohjaajakoulutus Helsingissä

Asahi Nordicin ohjaajakoulutus

Oletko kiinnostunut aloittamaan toiminnan asahiohjaajana tai haluatko syventää tietojasi asahista ja sen terveysvaikutuksista? Ohjaajakurssi on myös hyvä paikka kerrata ja syventää asahiohjaajan taitojasi, jos olet jo C-ohjaajakoulutuksen käynyt. Tai oletko asahiharrastaja ja haluat viettää kivan innostavan viikonlopun asahin ja oman hyvinvointisi äärellä? Tule mukaan Asahi Nordicin ohjaajakoulutukseen Helsinkiin!

C-OHJAAJAKOULUTUS

Aloittelevien ohjaajien C ohjaajakoulutusi on suunnattu ohjaajiksi haluaville tai kertauskurssiksi kurssin jo aikaisemmin käyneille. Tämä kurssi sopii myös kaikille omasta tai läheistensä terveydestä kiinnostuneille asahiharrastajille, jotka haluavat syventää asahiosaamistaan, sekä saada varmuutta asahiliikkeiden oikeaoppiseen suorittamiseen. Kurssi sopii siis kaikille asahiharrastajille, eikä välttämättä edellytä ohjaajaksi ryhtymistä!

C-ohjaajien kurssilla käsitellään lajin perusteet, teoria ja periaatteet, asahisarjat 1-2, asahiin liittyvää lääketiedettä sekä vinkkejä aloittelevalle asahiohjaajalle. Kurssipäivien ohjelma muodostuu useista eripituisista teoria- ja liikeharjoitusosiosta.

Osallistumalla tähän ohjaajakoulutukseen saat oikeuden toimia Asahi Nordicin kouluttamana asahiohjaajana kuntosaleilla, työpaikoilla tai myös yrittäjänä. Kurssi sopii myös omaishoitajille sekä yleisesti omasta ja läheistensä terveydestä huolehtiville.

LISÄTIEDOT JA ILMOITTAUTUMINEN

Asahi Nordic ohjaajakoulutus järjestetään Helsingissä perjantaina 10.6.2022 klo 10-17 ja lauantaina 11.6.2022 klo 10-17.  Koulutus pidetään Laivurin Studion viihtyisissä tiloissa Helsingin Punavuoressa, osoitteessa Laivurinkatu 35, 00150 Helsinki. Kampista ja Helsingin Rautatieasemalta on Laivurin Studiolle noin vartin kävelymatka. Voit ottaa mukaasi omat eväät; koulutustiloissa on käytettävissä jääkaappi ja mikro. Lähistöltä löytyy myös lounaspaikka lyhyen kävelymatkan päästä.

Kouluttajana kurssilla on Asahi Nordicin pääkouluttaja Maarit Lintukorpi ja lääketieteen luennon asahin terveysvaikutuksista pitää sisätautien ja geriatrian erikoislääkäri, pääkouluttaja Yrjö Mähönen.

Ohjaajakoulutuksen hinta on 380 euroa (sis. alv). Kurssiin sisältyy myös ennakkomateriaaleja, joiden avulla pääset tutustumaan aihepiiriin tai kertaamaan osaamistasi jo etukäteen. Huom! mikäli olet jo suorittanut Asahi Nordicin C-ohjaajakoulutuksen, voit tulla kertaamaan saman tason edullisesti puoleen hintaan!

Ilmoittaudu mukaan 27.5. mennessä sähköpostitse osoitteella asahi@asahinordic.com. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä joko sähköpostilla tai puh. 040 747 5342 (Maarit Lintukorpi).

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Lisätietoja asahista:
https://mandaram.fi/asahi/
www.asahinordic.com