Asahi Nordic -ohjaajakoulutus Lohjalla

Asahi Nordicin ohjaajakoulutus

Tule ohjaajakoulutukseen Lohja Spa&Resortiin Lohjanjärven rannalle! Nauti samalla upeista maisemista, hyvästä ruoasta ja elämyskylpylän antimista!

Aloittelevien ohjaajien C-kurssi on suunnattu ohjaajiksi haluaville tai kertauskurssiksi kurssin jo aikaisemmin käyneille. Kurssi sopii myös omasta ja läheistensä terveydestä kiinnostuneille harrastajille, jotka haluavat syventää osaamistaan ja saada varmuutta oikeaoppiseen asahiliikkeiden suorittamiseen.

Tällä kurssilla käsitellään lajin perusteet, teoria ja periaatteet, asahisarjat 1-2, asahiin liittyvää lääketiedettä sekä vinkkejä aloittelevalle ohjaajalle. Kurssipäivien ohjelma muodostuu useista eripituisista teoria- ja liikeharjoitusosiosta.

C-kurssin suoritus antaa oikeuden toimia Asahi Nordicin kouluttamana asahiohjaajana kuntosaleilla, työpaikoilla tai myös yrittäjänä.
Näiden kahden päivän aikana on mahdollisuus myös korottaa ohjaajatasosi C-ohjaajana ja osallistua B-ohjaajakoulutukseen.

Asahi Nordicin ohjaajakoulutus järjestetään Karjalohjalla Lohja Spa & Resortissa helmikuussa 10.2. – 11.2.2024. Molempina päivinä koulutus alkaa klo 10 ja päättyy klo 16.30 mennessä. Kouluttajana toimivat Asahi Nordicin pääkouluttajat Ilpo Jalamo ja Maarit Lintukorpi. Lääketieteen luennon pitää sisätautien ja geriatrian erikoislääkäri, pääkouluttaja Yrjö Mähönen.

Aloittavien ohjaajien ohjaajakurssin hinta on 395€ (sis. alv), B-kurssille osallistuvien 450€.

Kurssiin sisältyy myös ennakkomateriaaleja, joiden avulla pääset tutustumaan aihepiiriin tai kertaamaan osaamistasi jo etukäteen. Kurssin jälkeen saat ohjaajalisenssin sekä kattavat tukimateriaalit verkossa.

Ilmoittaudu mukaan 26.1.2024 mennessä.

Kysy lisää
Maarit Lintukorpi, 040 747 5342 tai maarit@asahinordicinstitute.com

Tutustu: https://www.asahinordic.com/koulutus/ohjaajakoulutus

Mikäli haluat majoittua, varaa majoitus 26.1.2024. mennessä Lohja Spa&Resortista tunnuksella “Asahi Nordic” https://www.lohjaspa.fi/
Huoneiden hinnat:
65€/hlö/2hh
100€/hlö/1hh
sisältää majoituksen, aamiaisen sekä kylpylän ja kuntosalin käytön.

Lämpimästi tervetuloa mukaan!