Asahi Nordicin ohjaajakoulutus

Oletko kiinnostunut aloittamaan toiminnan asahiohjaajana tai haluatko syventää tietojasi asahista ja sen terveysvaikutuksista?
Aloittelevien ohjaajien C-kurssi on suunnattu ohjaajiksi haluaville tai kertauskurssiksi kurssin jo aikaisemmin käyneille. Kurssi sopii myös omasta ja läheistensä terveydestä kiinnostuneille harrastajille, jotka haluavat syventää osaamistaan ja saada varmuutta oikeaoppiseen asahiliikkeiden suorittamiseen.
Tällä kurssilla käsitellään lajin perusteet, teoria ja periaatteet, asahisarjat 1-2, asahiin liittyvää lääketiedettä sekä vinkkejä aloittelevalle ohjaajalle. Kurssipäivien ohjelma muodostuu useista eripituisista teoria- ja liikeharjoitusosiosta.
C-kurssin suoritus antaa oikeuden toimia Asahi Nordicin kouluttamana asahiohjaajana kuntosaleilla, työpaikoilla tai myös yrittäjänä.
Näiden kahden päivän aikana on mahdollisuus myös korottaa ohjaajatasosi C-ohjaajana ja osallistua B-ohjaajakoulutukseen.
Asahi Nordicin ohjaajakoulutus järjestetään 11-12.2.2023 (molempina päivinä klo 10-17) Lohjalla Källhagenin koulun tiloissa, Lukkarinkuja 2, 08700 Lohja. Kouluttajana toimivat Asahi Nordicin pääkouluttajat Ilpo Jalamo ja Maarit Lintukorpi. Lääketieteen luennon pitää sisätautien ja geriatrian erikoislääkäri, pääkouluttaja Yrjö Mähönen.
Aloittavien ohjaajien ohjaajakurssin hinta on 395€ (sis. alv), B-kurssille osallistuvien 450€.
Kurssiin sisältyy myös ennakkomateriaaleja, joiden avulla pääset tutustumaan aihepiiriin tai kertaamaan osaamistasi jo etukäteen. Kurssin jälkeen saat ohjaajalisenssin sekä kattavat tukimateriaalit verkossa.
Ilmoittaudu mukaan/ Kysy lisää!:
Maarit Lintukorpi, 040 747 5342 tai maarit@asahinordicinstitute.com
Lisätietoa Asahista: https://mandaram.fi/asahi/