Asahi Nordicin C-ohjaajakoulutus Helsingissä

Asahi C-koulutuksen todistukset Mandaram

Oletko kiinnostunut aloittamaan toiminnan asahiohjaajana tai haluatko syventää tietojasi asahista ja sen terveysvaikutuksista? Tai oletko jo käynyt Asahi C-ohjaajakoulutuksen mutta haluaisit tulla kertaamaan asahiohjaajan taitoja – tämähän onnistuu edullisesti puoleen hintaan. Mandaram Kehon ja Mielen Akatemia järjestää Asahi Nordicin C-ohjaajakoulutuksen Helsingissä viikonloppukurssina 6.-7.11.2021 (klo 10-17 molempina päivinä). Tervetuloa Asahi Nordicin ohjaajakoulutukseen Helsinkiin!

Aloittelevien ohjaajien C-kurssi on suunnattu asahiohjaajiksi haluaville tai kertauskurssiksi ohjaajakurssin jo aikaisemmin käyneille.

Kurssi sopii myös omasta ja läheistensä terveydestä kiinnostuneille harrastajille, jotka haluavat syventää osaamistaan ja saada varmuutta oikeaoppiseen asahiliikkeiden suorittamiseen. Kurssi sopii siis kaikille asahiharrastajille, joko peruskurssin jatkokurssiksi tai syventämään tämänhetkistä asahiosaaamista.

C-ohjaajien kurssilla käsitellään lajin perusteet, teoria ja periaatteet, asahisarjat 1-2, asahiin liittyvää lääketiedettä sekä vinkkejä aloittelevalle ohjaajalle. Kurssipäivien ohjelma muodostuu useista eripituisista teoria- ja liikeharjoitusosiosta.

C-kurssin suoritus antaa oikeuden toimia Asahi Nordicin kouluttamana asahiohjaajana kuntosaleilla, työpaikoilla tai myös yrittäjänä. Kurssi sopii erinomaisesti myös omaishoitajille sekä yleisesti omasta ja läheistensä terveydestä huolehtiville.

Asahi C-ohjaajakoulutus järjestetään Helsingissä marraskuun ensimmäisenä viikonloppuna la 6.11. sekä su 7.11., molempina päivinä klo 10-17. Kouluttajina toimivat Asahi Nordic A1-kouluttaja Maarit Lintukorpi, sekä asahin kehittäjä ja Asahi Nordicin pääkouluttaja, sisätautien ja geriatrian erikoislääkäri Yrjö Mähönen.

Koulutus pidetään Laivurin Studion koulutustiloissa Helsingin keskustassa, osoite: Laivurinkatu 35, 00150 Helsinki. Laivurin studiolle on Helsingin Kampista ja rautatieasemalta vain 15-20min kävelymatka. Voit ottaa mukaasi omat eväät; koulutustiloissa on jääkaappi ja mikro. Lähistöltä löytyy myös useita lounaspaikkoja.

Ohjaajakurssin hinta on 380 euroa (sis. alv). Kurssiin sisältyy myös ennakkomateriaaleja, joiden avulla pääset tutustumaan aihepiiriin tai kertaamaan osaamistasi jo etukäteen. Huom! mikäli olet jo suorittanut Asahi Nordicin C- ohjaajakoulutuksen, voit tulla kertaamaan saman tason edullisesti puoleen hintaan!

Voit ostaa kurssin verkkokaupastamme:
https://holvi.com/shop/mandaram/

Mikäli sinulla on jotakin kysyttävää ohjaajakoulutuksesta, olethan yhteydessä!: mandaram@mandaram.fi tai Maarit Lintukorpi, puh. 040 747 5342.

Lisätietoja asahi terveysliikunnasta:
https://mandaram.fi/asahi/
www.asahinordic.com