Asahi Nordicin C-ohjaajakoulutusta syys-lokakuussa

AsahiNordic_Cohjaajakoulutus_Mandaram

Oletko kiinnostunut aloittamaan toiminnan asahiohjaajana tai haluatko syventää tietojasi asahista ja sen terveysvaikutuksista? Tai oletko jo käynyt C-ohjaajakoulutuksen mutta haluaisit tulla kertaamaan asahiohjaajan taitoja – tämähän onnistuu edullisesti puoleen hintaan. Syys-lokakuussa Mandaramin Kehon ja Mielen Akatemiassa järjestetään kaksi Asahi Nordicin C-ohjaajakoulutusta – toinen näistä arkipäivisin kahtena tiistaina (21.9. ja 5.10.) ja toinen viikonloppukurssina (2.-3.10.). Nyt sinulla on siis mahdollisuus kouluttautua asahiohjaaksi myös arkipäivinä, viikonloppukurssin lisäksi. Tervetuloa Asahi Nordicin ohjaajakoulutukseen Lohjalle!

Aloittelevien ohjaajien C-kurssi on suunnattu asahiohjaajiksi haluaville tai kertauskurssiksi kurssin jo aikaisemmin käyneille. Kurssi sopii myös omasta ja läheistensä terveydestä kiinnostuneille harrastajille, jotka haluavat syventää osaamistaan ja saada varmuutta oikeaoppiseen asahiliikkeiden suorittamiseen. Kurssi sopii siis kaikille asahiharrastajille.

C-ohjaajien kurssilla käsitellään lajin perusteet, teoria ja periaatteet, asahisarjat 1-2, asahiin liittyvää lääketiedettä sekä vinkkejä aloittelevalle ohjaajalle. Kurssipäivien ohjelma muodostuu useista eripituisista teoria- ja liikeharjoitusosiosta.

C-kurssin suoritus antaa oikeuden toimia Asahi Nordicin kouluttamana asahiohjaajana kuntosaleilla, työpaikoilla tai myös yrittäjänä. Kurssi sopii myös omaishoitajille sekä yleisesti omasta ja läheistensä terveydestä huolehtiville.

Asahi C-ohjaajakoulutus järjestetään Lohjalla kahtena tiistaina 21.9 sekä 5.10.2021 klo 10-17 ja toinen kurssi viikonloppukurssina la 2.10. sekä su 3.10., molempina päivinä klo 10-17. Kouluttajana toimii Asahi Nordic A1-kouluttaja Maarit Lintukorpi. Osallistujamäärästä riippuen saattaa koulutuksessa olla myös Asahi Nordicin lisäkouluttajia mukana.

Koulutukset pidetään Mandaram Kehon ja Mielen Akatemian tilavissa ja viihtyisissä koulutustiloissa Kalkkipetterissä, Lohjan Virkkalassa (osoite Kievarintie 25, 08700 Lohja). Tiloissa toimii myös kahvio, josta on mahdollista ostaa virvokkeita ja pientä lounasta. Voit myös ottaa omat eväät mukaan (osallistujien käytössä jääkaappi ja mikro).

Ohjaajakurssin hinta on 380 euroa (sis. alv). Kurssiin sisältyy myös ennakkomateriaaleja, joiden avulla pääset tutustumaan aihepiiriin tai kertaamaan osaamistasi jo etukäteen. Huom! mikäli olet jo suorittanut Asahi Nordicin C- ohjaajakoulutuksen, voit tulla kertaamaan saman tason edullisesti puoleen hintaan!

Voit ostaa kurssin verkkokaupastamme:
https://holvi.com/shop/mandaram/

Mikäli sinulla on jotakin kysyttävää ohjaajakoulutuksesta, olethan yhteydessä!: mandaram@mandaram.fi tai Maarit Lintukorpi, puh. 040 747 5342.

Lisätietoja asahi terveysliikunnasta:
https://mandaram.fi/asahi/
www.asahinordic.com