Hoitava Hengitys HB® -workshop 10.6.

Hoitava Hengitys HB Lohja

Hoitava Hengitys HB® -workshopissa tutustutaan lääkkeettömään ja luonnonmukaiseen hengitysongelmien itsehoitomenetelmään, jonka avulla on mahdollista saada apua moniin hengityksen ja nukkumisen ongelmiin, kuten astmaan, kuorsaukseen, yölliseen hampaiden narskutteluun ja väsymykseen. Hoitava Hengitys HB® perustuu Marketta Mannisen kehittämään hengityksen normalisoinnin menetelmään, jonka taustalla on tutkittu, venäläisen lääkäri Konstantin Buteykon kehittämä Buteyko-menetelmä.

Hoitava Hengitys -menetelmän hyötyjä:

  • Apua astmaan ja tukkoisuuteen
  • Lievitystä kuorsaukseen ja uniapneaan
  • Parempaa jaksamista liikuntaan
  • Lievitystä stressiin ja uupumukseen
  • Vahvistusta immuunipuolustukselle ja keuhkojen terveydelle

 

Hoitava Hengitys -menetelmän avulla normalisoidaan liikahengitystä, sekä muita hengityksen häiriöitä. Tuloksena on elimistön parantunut hapensaanti ja hengityskaasujen tasapaino. Tämä lievittää hengityksen yleisiä ongelmia, kuten tukkoisuutta, hengästymistä, astmaa, kuorsausta sekä uniapneaa. Parantunut hapensaanti myös lisää syvän unen määrää sekä edesauttaa palautumista ja jaksamista liikunnassa.

Workshop koostuu luennosta, kielijumpasta ja erilaisista hengitysharjoituksista. Ohjeet harjoituksiin jaetaan osallistujille myös kirjallisena. Ryhmäkoko on pieni ja tiloissa on mahdollista säilyttää hyvät turvavälit.

Hoitava Hengitys -workshop järjestetään torstaina 28.01.21 klo 18-20 Mandaramin Hyvinvointi- ja koulutustiloissa Kalkkipetterissä, Kievarintie 23, 08700 Lohja. Kouluttajana toimii Hoitava Hengitys HB -ohjaaja® Maini Schildt.

Kurssin hinta on 45€. Voit ostaa kurssin suoraan verkkokaupastamme: https://holvi.com/shop/mandaram/

HUOM! Tähän työpajaan on mahdollista osallistua myös etänä (Zoom-yhteydellä)! Verkkokaupasta löytyy oma tuotteensa myös etäosallistumiselle.

Lue lisää Hoitava Hengitys -menetelmästä täältä:
https://mandaram.fi/hoitavahengitys/