Asahi peruskurssi 7.6. ja 14.6.

Asahi Lohja - Maarit ja Maini

Tervetuloa tutustumaan asahiin – hyvinvointia edistävään suomalaiseen terveysliikuntaan!

Terveys, elämänilo ja mielenrauha ovat asahiharjoittelun tavoitteita. Liike,mieli ja hengitys ovat osallisena kaikissa asahin harjoituksissa. Yhdistämällä nämä kolme tekijää, pystytään vaikuttamaan omaan mielentilaan, ajatteluun, toimintakykyyn ja hyvinvointiin.

Tervetuloa lempeälle kehon ja mielen kurssille! Asahi on suomalaista terveysliikuntaa, jonka terveysvaikutukset perustuvat tutkittuun tietoon. Kurssin aikana käsitellään asahin periaatteet teoriassa ja käytännössä sekä harjoitellaan asahin 1.sarjan liikkeet ja niiden oikeaoppinen suorittaminen. Kurssi sopii asahiin ensi kertaa tutustuville ja tunneilla jo käyneille, asahin perusasioiden kertausta kaipaaville ja omasta hyvinvoinnistaan kiinnostuneille.

Kurssin kesto yhteensä 4h ja se järjestetään kahtena maanantai-iltana 7.6. sekä 14.6. klo 18-20. Mandaramin tiloissa Lohjan Kalkkipetterissä. Meillä on avarat tilat, ryhmä on pieni, joten turvavälit on taattu. Sään salliessa voimme harjoitella myös ulkona.

HUOM! Tälle Asahin peruskurssille on mahdollista osallistua myös etänä (Zoom-yhteydellä).

Kurssin hinta on 45€. Jos olet Asahi Nordic ry:n jäsen, saat 5€ alennuksen kurssihinnasta. Kirjoita ostoskorivaiheessa alennuskoodikenttään: ASAHIJASEN, niin saat alennuksen. Kurssin voit ostaa verkkokaupastamme:

https://holvi.com/shop/mandaram/

Jos maksat paikan päällä liikuntaseteleillä tai -sovelluksella (Smartum, Edenred, Eazybreak, Epassi), ilmoittaudu kurssille sähköpostitse: ilmoittautumiset@mandaram.fi

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Lisätietoa asahi tereysliikunnasta löydät täältä: mandaram.fi/asahi/