Asahi-terveysliikunnan yksityistunnit etänä

Asahi Lohja - Maarit ja Maini

Nyt huikeaan tutustumistarjoushintaan: Asahi-terveysliikuntatunti etänä huhtikuun loppuun asti 45€

Asahi on matalan kynnyksen terveysliikuntaa, joka sopii kaikenikäisille ja -kuntoisille. Se on yksinkertaista, kokonaisvaltaista ja tehokasta terveysliikuntaa. Asahin liikkeet ovat rauhallisia ja ne tehdään hitaan hengityksen tahdissa. Liikkeet tehdään seisten eikä mitään erityisvarusteita tarvita. Asahin sarjaan sisältyy rentousosio, yläselän liikkeet, alaselän ja jalkojen liikkeet sekä lopuksi tasapainoharjoitteet. Liikkeet tehdään hitaasti ja rauhallisesti. Näin Asahi on lajina turvallinen, koska harjoitellessa hitaasti, ei tapahdu loukkaantumisia. Asahi korjaa kehoa ja rauhoittaa mieltä. Rauhallinen liiketapa poistaa myös stressiä. Asahi on myös mielen huoltoa.

Asahi terveysliikunnan yksityistunti etänä sopii sinulle, joka haluat rauhassa tutustua asahiin Asahi Nordicin kouluttaman asahi-omaohjaajan kanssa! Voit valita sinulle sopivan ajankohdan ja halutessasi saamme täysin räätälöityä tunnin sisällön juuri sinun tarpeisiisi ja voimme edetä sinulle sopivaan tahtiin.

Asahin etätunti toteutetaan Zoom-ohjelman kautta, ja zoom-linkin tunnille lähetämme sähköpostiisi. Tarjoushinta 45€ on voimassa 30.4.2021 asti (normaalihinta 60€/1h). Ole yhteydessä joko sähköpostilla mandaram@mandaram.fi tai soita 040 747 5342.

Asahi sopii meille kaikille! Lämpimästi tervetuloa mukaan tutustumaan asahin lempeiden liikkeiden kehoa ja mieltä huoltavaan voimaan!

Löydät asahin etä-yksityistunnit myös verkkokaupastamme:
holvi.com/shop/mandaram/