Asahin Alkeet ja Perusteet -kurssi Lohjalla

Asahi Lohja - Mandaram

Tervetuloa tutustumaan suomalaiseen terveysliikuntaan ja huoltamaan kehoasi sekä mieltäsi lempeän liikkeen ja asahin avulla! Asahin Alkeet ja Perusteet -kurssi antaa sinulle mahdollisuuden tutustua asahin alkeisiin ja perusteisiin, niin teoriassa kuin käytännössäkin. Tämä asahin peruskurssi järjestetään Mandaram Kehon ja Mielen Akatemian tiloissa Lohjan Virkkalassa maanantaina 7.2.2022 klo 17:30 – 20:30. Aloita uusi vuosi panostamalla omaan hyvinvointiisi ja tule tutustumaan asahin kehoa lempeästi huoltaviin liikkeisiin!

MITÄ ON ASAHI?

Asahi on matalan kynnyksen terveysliikuntaa, joka sopii kaikenikäisille ja -kuntoisille. Se on yksinkertaista, kokonaisvaltaista ja tehokasta suomalaista terveysliikuntaa, jonka terveysvaikutukset perustuvat tutkittuun tietoon. Asahin liikkeet ovat rauhallisia ja ne tehdään hitaan hengityksen tahdissa. Liike, mieli ja hengitys ovat osallisena kaikissa asahin harjoituksissa. Yhdistämällä nämä kolme tekijää, pystytään vaikuttamaan omaan mielentilaan, ajatteluun, toimintakykyyn ja hyvinvointiin.

Asahiliikkeet tehdään seisten eikä mitään eritysvarusteita tarvita. Liikkeiden suoritustapa on hidas ja rauhallinen, joten asahi on lajina turvallinen, koska harjoitellessa hitaasti ei tapahdu loukkaantumisia. Asahi korjaa kehoa ja rauhoittaa mieltä. Rauhallinen liiketapa poistaa myös stressiä. Asahi on myös mielen huoltoa.

KURSSIN SISÄLTÖ JA LISÄTIEDOT

Kurssin aikana käsitellään asahin periaatteet teoriassa ja käytännössä sekä harjoitellaan asahin 1.sarjan liikkeet ja niiden oikeaoppinen suorittaminen. Tämä asahin peruskurssi sopii asahiin ensi kertaa tutustuville ja tunneilla jo käyneille, asahin perusasioiden kertausta kaipaaville ja omasta hyvinvoinnistaan kiinnostuneille.

Kurssi järjestetään keskiviikkona 7.2.2022 klo 17.30-20.30 Mandaram Kehon ja Mielen Akatemian koulutusstudiolla Kalkkipetterissä, Kievarintie 23, 08700 Lohja.

Kurssin hinta on 45€.

Voit ilmoittautua mukaan ostamalla kurssin Mandaramin verkkokaupasta: mandaram.fi > Verkkokauppa

Voit myös maksaa tarvittaessa paikan päällä liikuntaseteleillä tai -sovelluksella (Smartum, Edenred, Eazybreak, Epassi). Tässä tapauksessa ilmoita osallistumisestasi sähköpostilla: ilmoittautumiset@mandaram.fi

Lisätietoja: Maarit Lintukorpi, puh. 040 7475 342

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Lisätietoa asahi terveysliikunnasta löydät täältä: mandaram.fi/asahi/