Asahin kesätunnit Lohjalla

Asahi Mandaram Lohja

Asahi on matalan kynnyksen terveysliikuntaa, joka sopii kaikenikäisille ja -kuntoisille. Se on yksinkertaista, kokonaisvaltaista ja tehokasta terveysliikuntaa. Asahin liikkeet ovat rauhallisia ja ne tehdään hitaan hengityksen tahdissa. Liikkeet tehdään seisten eikä mitään erityisvarusteita tarvita. Tervetuloa mukaan kesätunneillemme nauttimaan asahin lempeistä liikkeistä puistoympäristössä!

 

Maanantaisin
Klo 18:00    Asahi (45min)    Lohjan Museon puistoalue, Lohja

Keskiviikkoisin
Klo 18:00    Asahi (45min)    Petter Forsströmin puisto, Lohjan Virkkala

Kesähinta 6€!

Asahi on kaikille sopivaa suomalaista terveysliikuntaa. Se on rauhallista ja lempeää liikuntaa, joka lisää notkeutta, tasapainoa ja keskittymiskykyä. Liikkeet tehdään seisten ja mukaan et tarvitse lisävälineitä, vain päällesi rennon, liikkumisen sallivan vaatetuksen. Vesipullon voit ottaa mukaasi.

Tervetuloa nauttimaan kesäillan lempeästä liikkestä!

Asahitunnit ohjaavat Asahi Nordic-ohjaajat Maarit, Maini ja Galina.

Tunnit voit ostaa etukäteen Mandaramin verkkokaupan kautta: https://holvi.com/shop/mandaram/  

Voit maksaa myös paikan päällä kortilla tai käteisellä. Myös liikuntasetelit/-sovellukset käyvät.

Asahi on lempeää suomalaista terveysliikuntaa

Asahin liikkeet ovat pääsääntöisesti rentouttavia, pehmeästi lihasvoimaa kasvattavia, sekä tasapainoa, koordinaatiota ja keskittymiskykyä lisääviä. Kokonaiseen asahisarjaan sisältyy neljä erilaista osiota – rentousosio, yläselän liikkeet, alaselän ja jalkojen liikkeet, sekä lopuksi tasapainoharjoitteet.

Asahin suoritustapa on tehdä liikkeet hitaasti ja rauhallisesti. Näin Asahi on lajina turvallinen, koska harjoitellessa hitaasti, ei tapahdu loukkaantumisia. Kaikki liikkeet tehdään omaa kehoa kuunnellen. Lempeiden liikkeiden avulla saadaan lisättyä notkeutta, tasapainoa ja keskittymiskykyä. Asahi korjaa kehoa ja rauhoittaa mieltä. Rauhallinen liiketapa poistaa myös stressiä. Asahi on siis myös mielen huoltoa.

Kaikille asahitunneillemme ovat tervetulleita myös ensikertalaiset, sillä ohjaamme asahi-aloittelijatkin lempeästi mukaan harjoituksiin. Asahitunnille et tarvitse mukaasi mitään lisävälineitä, vain päällesi rennon, liikkumisen sallivan vaatetuksen. Vesipullon voit ottaa mukaasi.

Haluatko tutustua syvällisemmin asahi-terveysliikunnan perusteisiin? Asahin peruskurssilla käymme läpi asahin liikkeitä sekä perehdymme asahin periaatteisiin ja terveydellisiin hyötyihin. Lisätiedot, aikataulut ja ilmoittautumisohjeet löydät tapahtumakalenteristamme.

Voit tilata Asahitunnin tai Asahi-terveyspäivän myös yrityksenne/yhteisönne hyvinvointipäivään.

Lisätietoja asahista löydät osoitteessa www.asahinordic.com

Seuraa meitä myös Facebookissa, niin pysyt ajan tasalla Lohjan ja uudenmaan asahitapahtumista: Asahi-terveysliikuntaa Lohjalla ja koko Uudellamaalla

Lämpimästi tervetuloa mukaan!