Asahi peruskurssi Lohjalla

Asahi peruskurssi Lohja

Haluaisitko aloittaa asahin – matalan kynnyksen terveysliikunnan joka sopii kaikille ja huoltaa lempeiden liikkeiden avulla niin kehoa kuin mieltäkin? Asahin peruskurssi tutustuttaa sinut lajin perusteisiin ja opit asahin 1-sarjan liikkeet. Kurssi sopii kaikille omasta hyvinvoinnistaan kiinnostuneille, myös ihan aloittelijoille, joten sinulla ei tarvitse olla ennestään kokemusta asahista. Kurssi sopii myös kertaukseksi asahia jo harrastaneille. Asahin peruskurssi järjestetään Lohjalla torstain 19.5. klo 18-20:30. Osallistumalla kurssiin saat myös upeat lisäedut:

  • mahdollisuus liittyä ilmaiseksi Asahi Nordic ry:n jäseneneksi (arvoi 15€). Asahi Nordic ry on suomalaisen asahi terveysliikunnan lajiyhdistys, joka tarjoaa jäsenilleen useita etuja ja tapahtumia.
  • Lohjan puistoasahiin 5 asahiharjoitusta (arvo 30€)! ILMAISEKSI!
MITÄ ON ASAHI?

Asahi on matalan kynnyksen terveysliikuntaa, joka sopii kaikenikäisille ja -kuntoisille. Se on yksinkertaista, kokonaisvaltaista ja tehokasta suomalaista terveysliikuntaa, jonka terveysvaikutukset perustuvat tutkittuun tietoon. Asahin liikkeet ovat rauhallisia ja ne tehdään hitaan hengityksen tahdissa. Liike, mieli ja hengitys ovat osallisena kaikissa asahin harjoituksissa. Yhdistämällä nämä kolme tekijää, pystytään vaikuttamaan omaan mielentilaan, ajatteluun, toimintakykyyn ja hyvinvointiin.

Liikkeet tehdään seisten eikä mitään eritysvarusteita tarvita. Liikkeiden suoritustapa on hidas ja rauhallinen, joten asahi on lajina turvallinen, koska harjoitellessa hitaasti ei tapahdu loukkaantumisia. Asahi korjaa kehoa ja rauhoittaa mieltä. Rauhallinen liiketapa poistaa myös stressiä. Asahi on myös mielen huoltoa.

ASAHIN PERUSKURSSI – LISÄTIEDOT

Asahin Peruskurssi järjestetään  torstaina 19.5.2022 klo 18-20:30 Lohjan Virkkalassa, Kalkkipetterin toimistohotellissa, Kievarintie 23, 08700 Lohja. Kurssin hinta on 45 euroa. Kurssin hintaan sisältyy huikeat lisäedut: Asahi Nordic ry:n jäsenyys loppuvuodeksi 2022 ja 5 kerran asahikortti kesän puistoasahi-tunneille Lohjalla – etujen arvo yhteensä 45€!

Asahin peruskurssin pitää Asahi Nordicin B-ohjaaja Maini Schildt.

Kurssin aikana käsitellään asahin periaatteet teoriassa ja käytännössä sekä harjoitellaan asahin 1.sarjan liikkeet ja niiden oikeaoppinen suorittaminen. Kurssi sopii asahiin ensi kertaa tutustuville ja tunneilla jo käyneille, asahin perusasioiden kertausta kaipaaville ja omasta hyvinvoinnistaan kiinnostuneille.

Ilmoittaudu mukaan verkkokauppamme kautta:
Mandaram verkkokauppa

Mikäli sinulla on kysyttävää kurssilsta voit ollla yhteydessä: Maarit puh 040 7475342 tai laita viestiä mandaram@mandaram.fi Mikäli maksat liikuntaedulla, ilmoittaudu sähköpostilla 17.5. mennessä!

Lämpimästi tervetuloa kurssille!

Lisätietoa asahista:
https://mandaram.fi/asahi/
https://www.asahinordic.com/