Asahin puistotunnit Lohjalla

Asahi Mandaram Lohja

Madaramin Asahi-vakioviikkotunnit siirtyvät kesäaikaan ja harjoitukset jatkuvat puistossa keskiviikosta 31.5.2023 alkaen. Puistotunnit pidetään keskiviikkoisin sekä Lohjan keskustassa, että Virkkalassa.

Tervetuloa mukaan tunneillemme nauttimaan asahin lempeistä liikkeistä!

Kesän puistotunnit 31.5.2023 alkaen:

Lohjan keskustassa, Lohjan Museon puistossa keskiviikkoisin klo 17

Virkkalassa, Petter Forsströmin puistossa keskiviikkoisin klo 18.30

Tunnit jatkuvat 28.6. asti. Kesätauon jälkeen tunnit jatkuvat puistoissa 26.7 alkaen.

Kesä-etu! Osta 10x -kortti verkkokaupasta 31.5. mennessä hintaan 60€. Kortti on voimassa 15.9. asti.
https://holvi.com/shop/mandaram/

Puisto-asahin kertamaksu on 7€. Osta joko verkkokaupasta tai maksa käteisellä paikan päällä. Voit ostaa verkkokaupasta myös 5x -kortin hintaan 35€.

Asahi on matalan kynnyksen terveysliikuntaa, joka sopii kaikenikäisille ja -kuntoisille. Se on yksinkertaista, kokonaisvaltaista ja tehokasta terveysliikuntaa, joka lisää notkeutta, lihasvoimaa, tasapainoa ja keskittymiskykyä. Asahin liikkeet ovat rauhallisia ja ne tehdään hitaan hengityksen tahdissa. Liikkeet tehdään seisten eikä mitään erityisvarusteita tarvita, vain päällesi rennon  liikkumisen sallivan vaatetuksen. Vesipullon voit ottaa mukaasi tunnille.

 

Kaikki liikuntaedut käyvät. Jos käytät liikuntaetuja mobiilisovelluksella kausikortin ostamiseen, laita viestiä mandaram@mandaram.fi, niin tiedämme odottaa suoritustasi.

Tervetuloa huoltamaan kehoa ja mieltä!

Asahitunnit ohjaavat Asahi Nordic-ohjaajat Maarit ja Maini.

LISÄTIETOJA:

Seuraa meitä myös Facebookissa ja Instagramissa, niin pysyt ajan tasalla tapahtumistamme! Lisäksi Facebookista löytyy myös Asahi – terveysliikuntaa Lohjalla ja koko Uudellamaalla –sivu, joka kannattaa myös ottaa seurantaan!

https://www.facebook.com/mandaramoy
https://www.facebook.com/asahiuusimaa
https://www.instagram.com/mandaram.oy/