Asahin vakioviikkotunnit Lohjalla

Asahi Lohja Tyovanetalo Mandaram

Asahi on matalan kynnyksen terveysliikuntaa, joka sopii kaikenikäisille ja -kuntoisille. Se on yksinkertaista, kokonaisvaltaista ja tehokasta terveysliikuntaa, joka lisää notkeutta, lihasvoimaa, tasapainoa ja keskittymiskykyä. Asahin liikkeet ovat rauhallisia ja ne tehdään hitaan hengityksen tahdissa. Liikkeet tehdään seisten eikä mitään erityisvarusteita tarvita, vain päällesi rennon  liikkumisen sallivan vaatetuksen. Vesipullon voit ottaa mukaasi tunnille.
Tervetuloa mukaan tunneillemme nauttimaan asahin lempeistä liikkeistä!

VIIKKOTUNNIT KEVÄT 2023

Kevään 2023 viikkotunnit

Maanantaisin
Klo 18:00    Asahi (45min)    Laurentius-talo, Lohja

Keskiviikkoisin
Klo 18:00    Asahi (45min)    Källhagenin koulu, Lohjan Virkkala

Torstaisin
Klo 18:00   Asahi (45min) Etätunti   Youtube

Tunnit voit ostaa etukäteen Mandaramin verkkokaupan kautta: https://holvi.com/shop/mandaram/  

Voit ostaa tunnit verkkokaupastamme tai maksaa paikanpäällä kortilla, käteisellä tai liikuntaeduilla. Mikäli haluat ostaa tunnin kerrallaan, on kertamaksun hinta 9€, eläkeläiset 7€.

Torstaisin klo 18 Asahia etänä Maaritin kanssa.  Saat linkin sähköpostiisi maksettuasi tunnin. Saat tunnista tallenteen, joka on käytettävissäsi aina sunnuntai-iltaan asti. Eli ei tarvitse olla paikalla livenä. Viiden kerran setti 5x-40€. Kertamaksu 9€. Ilmoittaudu ja maksa: holvi.com/shop/mandaram/

Kaikki liikuntaedut käyvät. Jos käytät liikuntaetuja mobiilisovelluksella kausikortin ostamiseen, laita viestiä mandaram@mandaram.fi, niin tiedämme odottaa suoritustasi.

Tervetuloa huoltamaan kehoa ja mieltä!

Asahitunnit ohjaavat Asahi Nordic-ohjaajat Maarit ja Maini.

LISÄTIETOJA:

Seuraa meitä myös Facebookissa ja Instagramissa, niin pysyt ajan tasalla tapahtumistamme! Lisäksi Facebookista löytyy myös Asahi – terveysliikuntaa Lohjalla ja koko Uudellamaalla –sivu, joka kannattaa myös ottaa seurantaan!

https://www.facebook.com/mandaramoy
https://www.facebook.com/asahiuusimaa
https://www.instagram.com/mandaram.oy/