Qigong(Chi-Kung) -workshop 25.5.

Qigong workshop Lohja

Qigong (Chi kung) – tie hyvinvointiin, jaksamiseen ja parempaan terveyteen. Oletko stressaantunut ja kiireinen? Onko sinulla huono keskittymiskyky? Ovatko kehosi ja mielesi jumissa? Sairasteletko usein? Tule kokeilemaan Qigongia!

Qigong (kiinalainen terveysliikunta) on tuhansia vuosia vanha harjoitusmuoto Kiinasta, jossa yksinkertaisten harjoitusten avulla poistat tehokkaasti stressiä kehosta ja mielestä sekä parannat keskittymiskykyäsi. Qigong edistää kokonaisvaltaista terveyttä ja hyvinvointia liikunta-, keskittymis- ja hoitomenetelmin.

Qigong on oppi kehon energian ylläpidosta, vahvistamisesta ja elvyttämisestä. Se vaikuttaa myönteisesti lihasten, jänteiden ja nivelten liikkuvuuteen sekä immuniteettiin.

Harjoitukset ovat usein ulkoisesti yksinkertaisia, mutta vaikutuksiltaan syviä. Qigong sopii kaikenikäisille ja -kuntoisille. Teemme harjoitukset seisten ja jakkaralla istuen. Et tarvitse mitään erityisiä varusteita.

Qigong-workshopin ohjaa kokenut qigong-ohjaaja Thea Mantsinen. Ryhmä on pieni. Turvavälit ovat taatut. Noudatamme ajankohtaisia koronaohjeita. Jos tapahtuma joudutaan koronan takia perumaan, saat toki rahasi takaisin.

Workshopin hinta on 45€/hlö (sis. alv 24%) ja kesto on 3h. Kurssi pidetään Mandaramin tiloissa Kalkkipetterissä, Lohjan Virkkalassa (osoite: Kievarintie 25, 08700 Lohja). Ilmoittaudu mukaan workshopiin verkkokauppamme kautta:

https://holvi.com/shop/mandaram/

Voit maksaa tämän workshopin myös liikuntaseteleillä tai -sovelluksella (Smartum, Edenred, Eazybreak, Epassi). Ilmoittaudu siinä tapauksessa worshoppiin sähköpostitse: ilmoittautumiset@mandaram.fi

Lämpimästi tervetuloa mukaan!