Asahi-viikonloppu Huittisissa

OPETUSPÄIVÄT JA KELLONAJAT

La 21.10.2023 klo 10–15

Su 22.10.2023 klo 10–15

Asahin liikkeet tehdään hitaasti ja rauhallisesti omaa kehoa kuunnellen. Asahi on lajina turvallinen, koska harjoitellessa hitaasti, ei tapahdu loukkaantumisia. Liikkeet tehdään pääsääntöisesti seisten ja mitään erityisvarusteita ei tarvita.

Lempeiden liikkeiden avulla saadaan lisättyä notkeutta, tasapainoa ja keskittymiskykyä. Asahi korjaa kehoa ja rauhoittaa mieltä. Rauhallinen liiketapa poistaa myös stressiä. Asahi on myös mielen huoltoa.

Asahin liikkeet ovat rentouttavia, pehmeästi lihasvoimaa kasvattavia, sekä tasapainoa, koordinaatiota ja keskittymiskykyä lisääviä. Kokonaiseen asahisarjaan sisältyy neljä erilaista osiota – rentousosio, yläselän liikkeet, alaselän ja jalkojen liikkeet, sekä tasapainoharjoitteet.

Asahi on tosi monipuolista: Kolme pystyasennossa tehtävää liikesarjaa, kaksi istuma-asahin sarjaa, makuu-asahi, hikeä nostattava power asahi, parin kanssa tehtävä harjoitukset, asahiin liittyvät tietoisuusharjoitukset, liikkeiden lukuisat eri variaatiot ja täydentävät harjoitukset. Harjoituksia voi yhdistellä monin tavoin ja eri muunnelmat tuovat vaihtelua perusliikkeisiin.

Asahi Nordic kantaa suomalaista avainlipputuotemerkkiä. Lue lisää: www.asahinordic.com

OPETTAJAESITTELY

Maarit Lintukorpi on yksi Asahi Nordicin pääkouluttajista.

www.mandaram.fi

www.asahinordic.com

 

RUOKAILUT

Varaa mukaan omat eväät! Päivien aikana pidetään lounastauko omin eväin.

HINTA

80 € / henkilö / kurssi

ILMOITTAUTUMINEN & PERUUTUSEHDOT

Ilmoittaudu suoraan opistolle 24.9.2023 mennessä! Varaa myös majoitus suoraan opistolta!

https://www.lansisuomenopisto.fi/asahi

Lisätiedot: opisto@lsopisto.fi

Tutustu koulutuksen peruutusehtoihin täällä.