Hoitava Hengitys HB® hengitysohjaus

Hoitava Hengitys HH® -hengitysohjauksessa tutustutaan lääkkeettömään ja luonnonmukaiseen hengitysongelmien itsehoitomenetelmään, jonka avulla on mahdollista saada apua moniin hengityksen ja nukkumisen ongelmiin, kuten astmaan, kuorsaukseen, yölliseen hampaiden narskutteluun ja väsymykseen. Hoitava Hengitys HB® perustuu Marketta Mannisen kehittämään hengityksen normalisoinnin luonnonmukaiseen menetelmään, jonka taustalla on tutkittu, venäläisen lääkäri Konstantin Buteykon kehittämä Buteyko-menetelmä.

Hoitava Hengitys HB® -menetelmän avulla normalisoidaan liikahengitystä, sekä muita hengityksen häiriöitä. Tasapainoinen hengitys on rauhallista, kevyttä, syvää, äänetöntä ja tapahtuu nenän kautta. Hengitysvolyymin pienentäminen tasapainottaa, keventää ja rauhoittaa hengitystä.  Siirryttäessä suuhengityksestä nenähengitykseen, hengityksestä tulee yhtäjaksoista, säännöllistä, vaivatonta ja volyymiltaan normaalia.  Tuloksena on elimistön parantunut hapensaanti ja hengityskaasujen tasapaino. Tämä lievittää hengityksen yleisiä ongelmia, kuten tukkoisuutta, hengästymistä, astmaa, kuorsausta sekä uniapneaa. Parantunut hapensaanti myös lisää syvän unen määrää sekä edesauttaa palautumista ja jaksamista liikunnassa.

Hengitysohjaus sisältää: hengityksen perusperiaatteitten teorian läpikäynnin , osallistujan oma hengitystilanteen kartoituksen, sekä hengitysharjoitteita ja ohjausta. Ohjeet harjoituksiin jaetaan osallistujalle myös kirjallisena. Hengitysharjoituksista hyötyvät mm. henkilöt joilla on seuraavia oireita: astma, kuorsuas, uniapnea, unihäiriöt, krooninen tukkoisuus, kohonnut verenpaine, suun kuivumistaa, lihaskramppeja, stressiä.
HUOM! Hengitysohjaus ei korvaa lääkärin hoitoa, vaan toimii terveydenhoidon tukena.

Hengitysohjaukseen on mahdollista osallistua paikan päällä varaamanasi aikana Mandaramin Hyvinvointi- ja koulutustiloissa Kalkkipetterissä, (Kievarintie 23, 08700 Lohja), tai etänä Zoom-yhteydellä. Ohjaajana toimii koulutettu Hoitava Hengitys HB -ohjaaja® Maini Schildt.

Voit olla yhteydessä ja varata ajan sähköpostitse osoitteella: mandaram@mandaram.fi. tai puhelimitse numerosta 040 590 7660 (Maini).

Hengitysohjauksen hinta on 69€/ 1x60min.

Lämpimästi tervetuloa kokeilemaan luonnonmukaista ja lääkkeetöntä lievitystä hengityksen ongelmiin!