Hoitava Hengitys HB® -kurssi Lohjalla

Hoitava Hengitys kurssit

Hoitava Hengitys HB® -kurssilla tutustutaan lääkkeettömään ja luonnonmukaiseen hengitysongelmien itsehoitomenetelmään, jonka avulla on mahdollista saada apua moniin hengityksen ja nukkumisen ongelmiin, kuten astmaan, kuorsaukseen, yölliseen hampaiden narskutteluun ja väsymykseen. Hoitava Hengitys HB® perustuu Marketta Mannisen kehittämään hengityksen normalisoinnin luonnonmukaiseen ja lääkkeettömään menetelmään, jonka taustalla on tutkittu, venäläisen lääkäri Konstantin Buteykon kehittämä, mm. astman hoidossa laajalti käytetty Buteyko-menetelmä.

Menetelmän avulla normalisoidaan liikahengitystä, sekä muita hengityksen häiriöitä. Tuloksena on elimistön parantunut hapensaanti ja hengityskaasujen tasapaino. Tämä lievittää hengityksen yleisiä ongelmia, kuten tukkoisuutta, hengästymistä, astmaa, kuorsausta sekä uniapneaa. Parantunut hapensaanti myös lisää syvän unen määrää sekä palautumista ja jaksamista liikunnassa.

Hengityksen korjaamisen hyödyt

Hengityksen korjaamisen ansiosta niin elimistömme kuin mielemmekin yleensä voivat paremmin ja se näkyy mm. seuraavina hyötyinä:

  • Astmaoireet vähenevät
  • Kuorsaus ja usein myös uniapneaoireet vähenevät
  • Unenlaatu paranee
  • Elimistö saa enemmän happea käyttöönsä
  • Mieli rauhoittuu ja syke alenee
  • Vireys lisääntyy, keskittymiskyky ja yleinen jaksaminen paranee
  • Liikunnan teho ja jaksaminen paranee
Kurssin lisätiedot ja ilmoittautuminen

Kurssi koostuu luennosta, erilaisista hengitysharjoituksista ja kielijumpasta. Mukana on tietysti myös keskustelua ja kokemusten jakoa. Ohjeet workshopissa läpikäytyihin harjoituksiin jaetaan osallistujille myös kirjallisena. Ryhmäkoko on pieni ja tiloissa on mahdollista säilyttää hyvät turvavälit. Noudatamme kaikessa toiminnassamme ajankohtaisia koronasuosituksia.

Workshop järjestetään tiistaina 21.3.2023 klo 18-20 Lohjan Virkkalassa, osoitteessa Virkkalantie 13, 087000 Lohja (Autokoulu Oivan tiloissa). Kouluttajana toimii Hoitava Hengitys HB -ohjaaja® Maini Schildt.

Kurssin hinta on 45€. Voit ostaa kurssin suoraan verkkokaupastamme: https://holvi.com/shop/mandaram/

HUOM! Tälle kurssille on mahdollista osallistua myös etänä (Zoom-yhteydellä)! Verkkokaupasta löytyy oma “tuotteensa” myös etäosallistumiselle.

Lue lisää Hoitava Hengitys -menetelmästä täältä:

https://mandaram.fi/hoitavahengitys/

Lue myös blogikirjoitus Hoitava Hengitys Hyvinvoinnin Tukipilarina:

Hoitava Hengitys Hyvinvoinnin Tukipilarina