Hoitava Hengitys HB® – teemailta torstaina 14.12.2023 Lohjalla

Hoitava Hengitys -kurssi Lohja

Hoitava Hengitys HB® – teemailta torstaina 14.12.2023 klo 18-20 Lohjan keskustassa

Tervetuloa oppimaan miten voit itse parantaa hengityskuntoasi hengitysharjoituksilla!Hoitava Hengitys HB® -kurssilla tutustutaan lääkkeettömään ja luonnonmukaiseen hengitysongelmien itsehoitomenetelmään, jonka avulla on mahdollista saada apua moniin hengityksen ja nukkumisen ongelmiin, kuten astmaan, kuorsaukseen, yölliseen hampaiden narskutteluun ja väsymykseen.

Hoitava Hengitys HB® perustuu Marketta Mannisen kehittämään hengityksen normalisoinnin luonnonmukaiseen ja lääkkeettömään menetelmään, jonka taustalla on tutkittu, venäläisen lääkäri Konstantin Buteykon kehittämä, mm. astman hoidossa laajalti käytetty Buteyko-menetelmä.

Menetelmän avulla normalisoidaan liikahengitystä, sekä muita hengityksen häiriöitä. Tuloksena on elimistön parantunut hapensaanti ja hengityskaasujen tasapaino. Tämä lievittää hengityksen yleisiä ongelmia, kuten tukkoisuutta, hengästymistä, astmaa, kuorsausta sekä uniapneaa. Parantunut hapensaanti myös lisää syvän unen määrää sekä palautumista ja jaksamista liikunnassa.

Hengityksen korjaamisen hyödyt

Hengityksen korjaamisen ansiosta niin elimistömme kuin mielemmekin yleensä voivat paremmin ja se näkyy mm. seuraavina hyötyinä:

  • Astmaoireet vähenevät
  • Kuorsaus ja usein myös uniapneaoireet vähenevät
  • Unenlaatu paranee
  • Elimistö saa enemmän happea käyttöönsä
  • Mieli rauhoittuu ja syke alenee
  • Vireys lisääntyy, keskittymiskyky ja yleinen jaksaminen paranee
  • Liikunnan teho ja jaksaminen paranee
  • Kurssin lisätiedot ja ilmoittautuminen

 

Kurssi koostuu luennosta, erilaisista hengitysharjoituksista ja kielijumpasta. Mukana on tietysti myös keskustelua ja kokemusten jakoa. Ohjeet workshopissa läpikäytyihin harjoituksiin jaetaan osallistujille myös kirjallisena.

Kurssi järjestetään torstaina 14.12. klo 18-20 Lohjan keskustassa, Tilanan tiloissa, Amerikankatu 5. Myös Teams-etäyhteydellä. Kouluttajana toimii Hoitava Hengitys HB -ohjaaja® Maini Schildt. Kurssin hinta on 45€. Kahvi- ja teetarjoilu.

 

Voit ostaa kurssin Mandaramin verkkokaupasta:
https://holvi.com/shop/mandaram/

 

Lue lisää Hoitava Hengitys -menetelmästä täältä:
https://mandaram.fi/hoitavahengitys/