Hoitava Hengitys HH® -workshop

Hoitava Hengitys HH® workshop Lohjalla 28.1.2021

Hoitava Hengitys HH® -workshopissa tutustutaan lääkkeettömään ja luonnonmukaiseen hengitysongelmien itsehoitomenetelmään, jonka avulla on mahdollista saada apua moniin hengityksen ja nukkumisen ongelmiin, kuten astmaan, kuorsaukseen, yölliseen hampaiden narskutteluun ja väsymykseen. Hoitava Hengitys HB® perustuu Marketta Mannisen kehittämään hengityksen normalisoinnin menetelmään, jonka taustalla on tutkittu, venäläisen lääkäri Konstantin Buteykon kehittämä Buteyko-menetelmä.

Menetelmän avulla normalisoidaan liikahengitystä, sekä muita hengityksen häiriöitä. Tuloksena on elimistön parantunut hapensaanti ja hengityskaasujen tasapaino. Tämä lievittää hengityksen yleisiä ongelmia, kuten tukkoisuutta, hengästymistä, astmaa, kuorsausta sekä uniapneaa. Parantunut hapensaanti myös lisää syvän unen määrää sekä edesauttaa palautumista ja jaksamista liikunnassa.

Workshop koostuu luennosta, kielijumpasta ja erilaisista hengitysharjoituksista. Ohjeet harjoituksiin jaetaan osallistujille myös kirjallisena. Ryhmäkoko on pieni ja tiloissa on mahdollista säilyttää hyvät turvavälit.

Workshop järjestetään torstaina 28.01.21 klo 17:30-20 Mandaramin Hyvinvointi- ja koulutustiloissa Kalkkipetterissä, Kievarintie 23, 08700 Lohja. Kouluttajana toimii Hoitava Hengitys HB -ohjaaja® Maini Schildt.

Ilmoittaudu viimeistään 24.01.21 mennessä sähköpostitse osoitteeseen: ilmoittautumiset@mandaram.fi.

Kurssin hinta on 49€. Voit ostaa kurssin suoraan verkkokaupastamme: https://holvi.com/shop/mandaram/ tai varmistaa paikkasi maksamalla ilmoittautumisen jälkeen kurssimaksun Mandaramin tilille FI58 5236 0420 1394 33. Laita maksun viestiksi: Hoitava Hengitys.

HUOM! Tähän työpajaan on mahdollista osallistua myös etänä (Zoom-yhteydellä)! Kerrothan ilmoittautumisesi yhteydessä osallistutko workshopiin paikan päällä vai etänä, kiitos!