Lahjaksi hyvinvointia

Lahjakortti Mandaram Hyvinvointistudio

Voisiko lahja läheiselle ollakin hyvinvointia?

Mietitkö lahjaideaa ystävällesi tai läheisellesi? Miksi et antaisi lahjaa joka edistää saajansa hyvinvointia? Mandaram lahjakortti antaa hyvinvointia, lempeää kehon ja mielen liikettä ja hyvää oloa. Valikoimiimme kuuluu erilaisia hyvinvointiin liittyviä kursseja, koulutuksia ja valmennuksia. Kehon ja mielen valmennusta ovat myös lempeät liikuntalajit asahi ja jooga, joista meillä on viikkotunteja ja workshoppeja. Tarjoamme myös yksilö-ohjausta asahissa, Hoitava Hengitys -valmennusta, sekä henkilökohtaista valmennusta. Hyvinvointisaliltamme löytyy myös pieni valikoima hyvinvointiin ja itsensä kehittämiseen liittyvää kirjallisuutta.

Mainio idea muistaa esimerkiksi ystävää, työntekijöitäsi tai lähimpiäsi

Lahjakortti on hyvä lahja kenelle tahansa omasta hyvinvoinnistaan kiinnostuneelle: joululahjaksi, äidille, isälle, hääparille, valmistuvalle opiskelijalle, lapsille, ystävälle, rakkaalle, kenelle tahansa josta välität tai jota haluat ilahduttaa.

Voit ostaa lahjakortin, joka kohdistetaan tiettyyn tuotteeseen tai palveluun (esim. Asahin peruskurssi -kurssi 45€, asahin viikkotuntien 11 kerran kortti 80€/60€, tai Tavoitteet Todeksi -workshop 45€), tai voit hankkia myös avoimen lahjakortin valitsemallesi summalle ja lahjakortin saaja voi itse valita tuotteistamme ja palveluistamme itselleen sopivimman. Lahjakortin voi käyttää myös osissa! Lahjakortti on voimassa 4 kuukautta ostopäivästä. Lahjakorttia ei voi vaihtaa rahaksi.

Voit hankkia lahjakortin hyvinvointistudioltamme Lohjan Kalkkipetteristä, tai voimme tarvittaessa myös postittaa lahjakortin haluamaasi osoitteeseen maksusuorituksen jälkeen.

Mikäli haluat tilata lahjakortin, laita sähköposti-viestiä osoitteeseen mandaram@mandaram.fi, tai voit ottaa yhteyttä myös puhelimitse tai whatsappilla: 040 747 5342.

 

Tutustu tarjontaamme nettisivuillamme ja tapahtumakalnterissamme:
www.mandaram.fi
https://mandaram.fi/tapahtumakalenteri
Mandaram verkkokauppa