Kesän asahitunnit Lohjalla

Asahi Mandaram Lohja

Säiden lämmettyä olemme siirtyneet pitämään Lohjan asahitunnit ulkona. Puistoasahi jatkuu ulkona elokuun loppuun asti (Huom! kesätauko heinäkuussa 1.-28.7.).

Lohjan keskustan asahitunnit pidetään Lohjan Museolla, museoalueen vieressä olevalla tapahtumakentällä 5.6. alkaen keskiviikkoisin klo 17. Toukokuun tunnit pidetään vielä kevätkauden aikataulun mukaan, eli viikoilla 21-22 keskustan asahitunti Lohjan Museolla maanantaisin klo 18 (20.5. ja 27.5.).

Virkkalan asahitunnit pidetään tuttuun tapaan 5.6. alkaen Petter Forsströmin puistossa keskiviikoisin klo 18:30. Toukokuussa puoli tuntia aikaisemmin eli klo 18.

Tervetuloa mukaan kesän asahitunneillemme nauttimaan lempeistä liikkeistä ja hyvän mielen tunnelmasta!

KESÄN ASAHITUNNIT PUISTOSSA 1.6.-30.6. ja 29.7.-31.8. (kesätauko 1.-28.7.)

Lohjan keskustassa, Lohjan Museon tapahtumakentällä keskiviikkoisin klo 17

Virkkalassa Petter Forsströmin puistossa, keskiviikkoisin klo 18:30

Kertamaksu on 7€ käteisellä (varaathan tasarahan, kiitos).

Mahdollisuus ostaa myös 10x kortti hintaan 65€ tai 5x kortti hintaan 35€. Nämä kortit käyvät molempiin asahiharjoituksiin (museolle ja Virkkalaan). Sarjakortit voit ostaa myös Mandaramin verkkokaupasta!

https://holvi.com/shop/mandaram/  

 

Asahia etänä Maaritin kanssa 5x sarja

Voit tehdä asahia kesän aikana myös etänä!

Erikoistarjous 5x asahituntitallenne 25€. Tuntitallenteet ovat käytettävissä heinäkuun loppuun asti ja voit tehdä asahiharjoitukset sinulle sopivana ajankohtana vaikka kuinka monta kertaa.

Myös asahin tuntipaketit voit ostaa verkkokaupastamme:

https://holvi.com/shop/mandaram/

 

Kaikki liikuntaedut käyvät asahitunneillemme! Jos käytät liikuntaetuja mobiilisovelluksella kausikortin ostamiseen, laita viestiä mandaram@mandaram.fi, niin tiedämme odottaa suoritustasi.

Asahi on kaikille sopivaa suomalaista terveysliikuntaa. Se on rauhallista ja lempeää liikuntaa, joka lisää notkeutta, tasapainoa ja keskittymiskykyä. Liikkeet tehdään seisten ja mukaan et tarvitse lisävälineitä, vain päällesi rennon, liikkumisen sallivan vaatetuksen. Vesipullon voit ottaa mukaasi.

Tervetuloa huoltamaan kehoasi ja mieltäsi!

Asahitunnit ohjaavat Asahi Nordic-ohjaajat Maarit ja Maini.

 

Lisätietoja:

Seuraa meitä myös Facebookissa ja Instagramissa, niin pysyt ajan tasalla tapahtumistamme! Lisäksi Facebookista löytyy myös Asahi – terveysliikuntaa Lohjalla ja koko Uudellamaalla –sivu, joka kannattaa myös ottaa seurantaan!

https://www.facebook.com/mandaramoy
https://www.facebook.com/asahiuusimaa
https://www.instagram.com/mandaram.oy/