Rohkeasti Rattiin® -valmennus 15.6.

Haluaisitko ajaa autoa, mutta syystä tai toisesta et uskalla? Syitä voi olla monia. Ajotaidot ovat ehkä päässeet ruostumaan, rutiini puuttuu, tai ruuhkat ja moottoritiet pelottavat. Olet kenties ollut kolarissa ja tämä vaikeuttaa nyt rattiin tarttumista. Tai ehkä pidempiaikainen ajamattomuus haittaa ja rajoittaa. Näin ei tarvitse olla! Tule  mukaan ainutlaatuiseen Rohkeasti Rattiin®-valmennukseen tiistaina 15.6. klo 18-20!

Useimmilla meistä on erilaisia pelkoja. Toisilla pienempiä, ja toisilla isompia. Toisinaan nämä pelot rajoittavat elämäämme ja ne tuntuvat kohtuuttoman suurilta suhteessa todelliseen vaaraan. Pelko voi aiheuttaa myös sen, että rupeamme kokonaan välttämään asioita, jotka aiheuttavat meille pelkoja ja jo näiden asioiden ajatteleminenkin saattaa lamaannuttaa meidät. Pelko on kuitenkin tila, joka on voitettavissa. Usein pelko saattaa olla myös ovi jonkin uuden löytymiseen.

Ajopelko on yksi yleisistä peloista. Syitä siihen voi olla monia. Ajotaidot ovat ehkä päässeet ruostumaan, rutiini puuttuu, tai ruuhkat, parkkihallit, ja ehkä moottoritietkin pelottavat. Olet kenties ollut kolarissa ja tämä vaikeuttaa nyt rattiin tarttumista. Tai ehkä pidempiaikainen ajamattomuus haittaa ja rajoittaa. Ehkä sinua arveluttaa julkisilla liikkuminen näin korona-aikana ja haluaisit lisää rohkeutta ja varmuutta lähteä julkisilla liikkumisen sijasta liikenteeseen henkilöautolla ajaen. Tunnistitko näistä esimerkeistä sinua rajoittavan ajamisen pelon? Tai kaipaatko lisää rohkeutta nauttiaksesi yksityisautoilun tuomasta liikkumisen vapaudesta ja itsenäisyydestä, sekä näin korona-aikaan turvallisuudestakin?

Tässä valmennuksessa ei tarvitse ajaa; toki sekin on mahdollista erikseen sovittuna ajankohtana. Valmennus on tarkoitettu kaikille ajokortillisille, jotka haluavat rohkeutta ja varmuutta omaan ajamiseensa. Rohkeasti Rattiin®-valmennus toteutetaan verkon kautta zoom-etäyhteydellä ja sen kesto on kaksi tuntia. Valmennukseen kuuluu myös ennakkomateriaali ja tehtävät. Valmennuksen pitää kokenut liikenneopettaja ja ajotaidonvalmentaja Maarit Lintukorpi.  Valmennukseen on mahdollista liittää tarvittaessa myös ajotunteja osaavassa ohjauksessa.

Valmennuksen hinta on 45€/hlö (sis. alv 24%). Voit ilmoittautua mukaan Mandaramin verkkokaupan kautta, ja saat paluupostilla linkin ja materiaalit.

https://holvi.com/shop/mandaram/

Lämpimästi tervetuloa löytämään lisää rohkeutta ja varmuutta ajamiseesi, sekä uusia voimavaroja ja vapautta elämääsi!

PS. Voit katsoa Youtube-kanavaltamme tallenteen Rohkeasti Rattiin® -valmennuksen esittelytilaisuudesta: