Sound of Summer – Yinjooga ja Äänimaljat 12.6.

Yinjooga ja Äänimaljat rentoutus

Olet lämpimästi tervetullut kahden tunnin ajaksi huoltamaan kehoasi ja mieltäsi yinjoogan ja äänimaljojen avulla Mandaramin Hyvinvointistudiolla, Lohjan Virkkalassa (Kievarintie 23, 08700 Lohja) lauantaina 12.6.2021 klo 10 alkaen.

ÄÄNIMALJAT:
Äänimaljarentoutus perustuu maljojen aiheuttamaan värähtelyyn, joka saa biljoonat solusi värähtelemään. Kuvittele veden pintaa, kun heität siihen kiven. Samanlaisen liikkeen saa aikaan äänimaljat kehossamme, joka on 70% vettä.
YINJOOGA:
Kiinalaisen lääketieteen tapa tarkastella qin, elinvoiman, kiertoa tapahtuu viiden elementin teorian avulla. Elementit kiertävät kehää ympäri vuoden. Kesällä läsnä on tulen elementti, jolloin yang energia on huipussaan ja elämä kukoistaa. Keskitymme rintarankaa avaaviin liikkeisiin luoden sydämelle ja hengitykselle lisää tilaa.
Kahden tunnin mittaisella yinjoogatunnilla pääset antamaan hetken itsellesi – kuunnellen ja kunnioittaen omaa kehoasi ja mieltäsi.
OHJELMA:
10:00 äänimaljarentoutus
10:15-11:30 yinjooga
11:30-12:00 äänimaljarentoutus
Mikäli tämä rentouttava matka sisimpääsi kutsuu sinua, varaa paikkasi:
Kannattaa varata paikka ajoissa, sillä paikkoja on rajoitetusti.
Hinta 38 euroa.

Tilaisuudessa noudatetaan voimassa olevia korona-turvaohjeistuksia. Osallistujamäärä on pieni ja tiloissa on mahdollista säilyttää hyvät turvavälit. Tulethan paikalle ainoastaan terveenä!

Toivotetaan yhdessä kesä tervetulleeksi!
Noora (yinjooga-ohjaaja)
ja
Kaija (äänimaljarentoutus)