TaiChi (taiji) -workshop

Taichi workshop Lohjalla

Tervetuloa tutustumaan kiinalaiseen Tai Chihin (taiji) yli 40 vuotta lajia harrastaneen ja kouluttaneen valmentaja Ilpo Jalamon ohjauksessa! Workshop järjestetään Kalkkipetterissä, Lohjan Virkkalassa tiistaina 10.8. klo 17-19:30.

 

Tai Chi tunnetaan nykyisin terveyttä edistävänä liikuntana, jossa pyritään käyttämään kehoa kokonaisvaltaisesti ja liikkeen avulla rentouttamaan keho ja mieli. Tai Chi on monipuolinen, kaikenikäisille ja -kuntoisille sopiva liikuntamuoto, joka sopii myös raskaana oleville. Tieteelliset tutkimukset osoittavat, että taijilla on terveydelle edullisia, hyvinvointia edistäviä vaikutuksia. Rauhallinen omaan kehoon, hengitykseen ja virtaavaan liikkeeseen keskittyvä harjoittelu rentouttaa ja vähentää stressiä.

 

Tule pitämään huolta kehostasi ja mielestäsi! Tai Chi (taiji) workshop järjestetään tiistaina 10.8. klo 17-19.30 Mandaram Kehon ja Mielen Akatemian tiloissa Lohjan Kalkkipetterissä, Kievarintie 23, 08700 Lohja. Workshopin hinta on 45€/hlö. Varaa paikkasi suoraan verkkokaupastamme: holvi.com/shop/mandaram/.

 

Tilamme ovat avarat, joten turvavälit saadaan pidettyä. Noudatamme voimassa olevia koronasuosituksia ja -ohjeita. Sään salliessa harjoittelemme ulkona.  Maksimi osallistujamäärä on 10, joten toimi nopeasti! Tarjolla pientä purtavaa tauon aikana. Pukeudu rentoihin vaatteisiin ja ota mukaasi vesipullo.
Mikäli tapahtuma joudutaan perumaan koronasäännösten takia, saat toki rahasi takaisin.

 

Jos maksat paikan päällä, ilmoittaudu sähköpostitse: ilmoittautumiset@mandaram.fi. Voit myös maksaa liikuntaseteleillä tai -sovelluksella (Smartum, Edenred, Eazybreak, Epassi).
Kysy rohkeasti lisää, jos haluat tietää enemmän: mandaram@mandaram.fi tai voit myös soittaa Maaritille 040 747 5342 (myös whatsapp).

 

Lämpimästi tervetuloa mukaan!