Hyvinvointia Asahista – Peruskurssi Lohjalla ja Helsingissä

Asahi Lohja - Mandaram

TERVETULOA TUTUSTUMAAN ASAHIIN!

Tervetuloa lempeälle kehon ja mielen kurssille! Asahi on suomalaista terveysliikuntaa, jonka terveysvaikutukset perustuvat tutkittuun tietoon. Kurssin aikana käsitellään asahin periaatteet teoriassa ja käytännössä sekä harjoitellaan asahin 1.sarjan liikkeet ja niiden oikeaoppinen suorittaminen. Kurssi sopii asahiin ensi kertaa tutustuville ja tunneilla jo käyneille, asahin perusasioiden kertausta kaipaaville ja omasta hyvinvoinnistaan kiinnostuneille.

Asahi on matalan kynnyksen terveysliikuntaa, joka sopii kaikenikäisille ja -kuntoisille. Se on yksinkertaista, kokonaisvaltaista ja tehokasta suomalaista terveysliikuntaa, jonka terveysvaikutukset perustuvat tutkittuun tietoon. Asahin liikkeet ovat rauhallisia ja ne tehdään hitaan hengityksen tahdissa. Liike, mieli ja hengitys ovat osallisena kaikissa asahin harjoituksissa. Yhdistämällä nämä kolme tekijää, pystytään vaikuttamaan omaan mielentilaan, ajatteluun, toimintakykyyn ja hyvinvointiin. Asahiharjoittelun keskeisimpiä tavoitteita ovatkin terveys, elämänilo ja mielenrauha.

Kaikki asahiliikkeet tehdään seisten eikä mitään eritysvarusteita tarvita. Liikkeiden suoritustapa on hidas ja rauhallinen, joten asahi on lajina turvallinen, koska harjoitellessa hitaasti ei tapahdu loukkaantumisia. Asahi korjaa kehoa ja rauhoittaa mieltä. Rauhallinen liiketapa poistaa myös stressiä. Asahi on myös mielen huoltoa.

Kurssin aikana käsitellään asahin periaatteet teoriassa ja käytännössä sekä harjoitellaan asahin 1.sarjan liikkeet ja niiden oikeaoppinen suorittaminen.

Hyvinvointia Asahista – Asahin peruskurssi Lohjalla Ke 22.9. & Ke 29.9.
Kurssin kesto yhteensä 4h ja se järjestetään kahtena keskiviikkoiltana: 22.9. ja 29.9. klo 18-20 Mandaram Kehon ja Mielen Akatemian koulutustiloissa Lohjan Kalkkipetterissä, Virkkalassa (Kievarintie 23, 08700 Lohja). Meillä on avarat tilat ja ryhmä on pieni, joten tarvittavat turvavälit saadaan kurssin aikana hyvin pidettyä. Sään salliessa voimme harjoitella myös ulkona.
HUOM! Tälle Asahin peruskurssille on mahdollista osallistua myös etänä (Zoom-yhteydellä). Laita viestiä, mikäli haluat osallistua Zoom-yhteydellä!

Hyvinvointia Asahista – Asahin peruskurssi Helsingissä To 30.9. & To 7.10.
Kurssin kesto yhteensä 4h ja se järjestetään kahtena peräkkäisenä torstai-iltana: 30.9.21 sekä 7.10.21 klo 18-20 Mandaram Kehon ja Mielen Akatemian Helsingin toimipisteessä, jossa toimimme torstaisin: Arkadiankatu 15, 00100 Helsinki. Ryhmä on pieni, joten tarvittavat turvavälit saadaan kurssin aikana hyvin pidettyä. Noudatamme ajankohtaisia koronasuosituksia kaikessa toiminnassamme.

Kurssin hinta on 45€. Jos olet Asahi Nordic ry:n jäsen, saat 5€ alennuksen kurssihinnasta. Kirjoita ostoskorivaiheessa alennuskoodikenttään: ASAHIJASEN, niin saat jäsenalennuksen. Kurssin voit ostaa verkkokaupastamme:

https://holvi.com/shop/mandaram/

Voit myös maksaa tarvittaessa paikan päällä liikuntaseteleillä tai -sovelluksella (Smartum, Edenred, Eazybreak, Epassi).

Noudatamme ajankohtaisia koronasuosituksia kaikessa toiminnassamme.

Mikäli sinulla on jotakin kysyttävää tästä kurssista, olethan yhteydessä!: mandaram@mandaram.fi tai Maarit Lintukorpi, puh. 040 747 5342.

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Lisätietoa asahi tereysliikunnasta löydät täältä: mandaram.fi/asahi/