Tavoitteet Todeksi -ilta Lohjalla

Tavoitekartta Mandaram Lohja

Innostava alku vuodelle 2022 – tule mukaan ja pistä alulle unelmiesi vuosi!

Luo oma kuvallinen tavoitekartta ja valjasta mielesi voimavarat viemään sinua kohti tavoitteitasi! Tässä Tavoitteet todeksi -illassa pääset pohtimaan tavoitteitasi pääasiassa tavoitekartta -työskentelyn kautta, mutta hieman myös kirjoittaen. Sopivan vireen herättelyssä käytämme avuksi myös mindfulness-harjoitteita. Illan aikana teet itsellesi aidosti toimivan, kuvallisen unelma- tai tavoitekartan, jonka avulla selkeytät omia tavoitteitasi ja unelmiasi uudelle alkavalle vuodelle. Oman tavoitekartan avulla aktivoit alitajuntaasi, mikä auttaa sinua valitsemiesi tavoitteiden saavuttamisessa. Kun tavoitteesi on selkeästi mielessäsi, lähtevät mielikuvituksesi ja alitajuntasi työskentelemään unelmiesi kanssa samaan suuntaan ja saat valjastettua mielesi voimavarat tavoitteiden saavuttamiseen. Saat myös heräteltyä mielesi aktiivisemmin huomaamaan ja hyödyntämään tavoitteitasi tukevia tilaisuuksia, mahdollisuuksia ja valintoja.

Voit jo etukäteen vähän miettiä mitä unelmia ja tavoitteita haluat lähteä toteuttamaan ja kerätä talteen omia tavoitteitasi ilmentävää kuvamateriaalia. Kuuntele itseäsi ja kuvittele, millaista elämäsi on kun unelmasi ja tavoitteesi ovat totta. Visualisoi tulevaa ja näe tavoitteesi ja unelmasi kuvina – etsi sitten näitä tunnelmia ja tavoitteita vastaavia kuvia ja tuo ne mukaasi workshopiin. Myös paikan päällä on lehtiä ja muuta kuvamateriaalia tarjolla. Tarkemmat osallistujan ohjeet Tavoitteet Todeksi -iltaan saat ilmoittautumisen jälkeen sähköpostiisi.

LISÄTIEDOT JA ILMOITTAUTUMINEN

Tämän tavoitekartta -workshopin kesto on yhteensä 3,5h ja se järjestetään tiistaina 4.1.2021 klo 17-20:30 Mandaram Kehon ja Mielen Akatemian tiloissa tunnelmallisessa Kalkkipetterissä, Lohjan Virkkalassa (osoite: Kievarintie 25, 08700 Lohja). Meillä on avarat tilat ja ryhmä on pieni, joten tarvittavat turvavälit saadaan kurssin aikana hyvin pidettyä. Noudatamme ajankohtaisia koronasuosituksia kaikessa toiminnassamme.

Workshopin hinta on 45€.  Voit varmistaa paikkasi ostamalla kurssin verkkokaupastamme: https://holvi.com/shop/mandaram/

Mikäli sinulla on jotakin kysyttävää tästä kurssista, olethan yhteydessä!: mandaram@mandaram.fi tai Maarit Lintukorpi, puh. 040 747 5342.

Lämpimästi tervetuloa mukaan iloiseen ja innostavaan iltaan!

Tutustu myös muihin tapahtumiimme ja tuleviin kursseihin ja koulutuksiin:
mandaram.fi/tapahtumakalenteri