Mindfulness & Tietoinen Syöminen -workshop

Mindfulness ja tietoinen syöminen -workshop 4.2.2021 klo 18-20

Oletko koskaan miettinyt suhdettasi ruokaan? Haluaisitko terveemmän ja tasapainoisemman otteen ruokatottumuuksiisi? Oletko kokeillut useita dieettejä, niissä kuitenkaan onnistumatta? Haluatko lopettaa taistelun  ruoan ja kilojesi kanssa? Haluatko saada aikaan muutoksia ruokailutottumuuksiisi? Kiinnostaako sinua tietää, miten tietoinen läsnäolo ja syöminen liittyvät yhteen?

Tällä kurssilla:

  • saamme eväitä siihen, miten syödä vähemmän ja tuntea silti olomme täysin kylläiseksi
  • opimme tunnistamaan ruokaan liittyvät tottumuksemme ja toimintamallimme
  • opimme keinot, miten kuunnella kehoamme sen kertoessa mitä, milloin ja miten paljon syödä
  • opimme suhtautumaan haasteisiimme ruoan kanssa
  • opimme ymmärtämään mitä yhteyttä on tietoisella läsnäololla ja syömisellä.

 

Workshopin kesto on 2h ja se pidetään Mandaramin Hyvinvointi- ja koulutusstudion tiloissa Kalkkipetterissä, Lohjan Virkkalassa (osoite: Kievarintie 25, 08700 Lohja). Workshopin vetäjänä toimii mindfulnesskouluttaja Maarit Lintukorpi. Maarit on tutustunut mindfulnessiin jo kymmenen vuotta sitten, käynyt useita tietoisuustaitojen kursseja ja valmistunut mindfulnesskouluttajaksi vuonna 2016.

Tule mukaan mielenkiintoiseen ja innostavaan iltaan joko livenä paikan päälle Mandaramin koulutustiloihin Kalkkipetteriin, tai etänä omalla tietokoneella tai puhelimella osallistuen (zoomin kautta, linkin saat ilmoittautumisen jälkeen).

Ilmoittaudu sähköpostitse: ilmoittautumiset@mandaram.fi, tai puhelimitse 040 747 5342 (whatsapp tai tekstiviesti).  Kerro ilmoittautumisesi yhteydessä tuletko paikan päälle (pieni ryhmä ja tiloissa on helppo pitää turvavälit) vai osallistutko iltaan etänä zoomin kautta.

Illan hinta on 35€ (sis. alv). Voit ostaa kurssin suoraan verkkokaupastamme: https://holvi.com/shop/mandaram/ tai varmistaa paikkasi maksamalla ilmoittautumisen jälkeen kurssimaksun Mandaramin tilille FI58 5236 0420 1394 33. Laita maksun viestiksi: Tietoinen syöminen