Unihengitys ja Didge -kurssi Lohjalla su 8.8.

Unihengitys ja Didge -kurssi

Tule mukaan elämykselliselle Unihengitys ja Didge -kurssille Lohjan Kalkkipetteriin sunnuntaina 8.8.! Kurssilla tutustutaan yleisimpiin hengityksen ongelmiin ja näiden ongelmien hoitoon, harjoitetaan hengitystä, valmistetaan kaksi itsetehtyä Didge-soittoputkea ja harjoitellaan didge-soiton alkeita. Tiedossa siis hauska ja hyödyllinen päivä, josta kotiin viemisiksi saat kaksi upeaa didgeputkea, rutkasti tietoa hengityksestä sekä hyvät ohjeet niin hengityksen kuin didgeputkien soiton harjoittamiseenkin!

Kurssi on tarkoitettu kaikille, jotka haluavat ymmärtää paremmin hengityksen merkitystä hyvinvoinnillemme, sekä haluavat lääkkeettömästi ja luonnonmukaisesti pyrkiä mahdollisimman optimaaliseen hengitykseen tai haluavat lievittää mahdollisia hengitysongelmiaan. Kurssin opeista hyötyvät myös yleisistä hengitysongelmista, kuten kuorsauksesta tai uniapneasta kärsivät, sekä ihan kaikki, jotka haluavat lisätä elimistönsä hapensaantia ja parantaa omaa jaksamistaan.
Kurssi sopii siis meille kaikille, eikä edellytä hengitysongelmia, eikä myöskään musikaalisuutta! 😀

Didge-putken soitolla tavoitellaan ensisijaisesti hengityslihasten sekä kasvojen, suun ja nielun alueen lihasten vahvistamista. Näitä samoja tavoitteita on myös Hoitava Hengitys -harjoitteilla. Lisäksi hengitysharjoituksilla tasapainotetaan hengityskaasuja, eli huolehditaan, että soittoharjoittelu ei pahenna mahdollista liikahengitystä.

Hauskuudestaan huolimatta tämä kurssi ei ole mitään hassuttelua, vaan tavoitteena on oikeasti lievittää sekä kuorsausta että alkavaa uniapneaa. Jo pelkästään hengitysharjoituksilla sekä nielua avartavalla kieli-/nielujumpalla voidaan saada erinomaisia tuloksia. Kielijumpan hyödyt em. ongelmien hoidossa on todettu monissa tutkimuksissa, ja onpa myös didgeridoon soiton todistettu tekevän samaa.

Kurssin vetäjänä toimii Hoitava Hengitys HB ® -menetelmän kehittäjä sekä Buteyko-ohjaaja Marketta Manninen.

Kurssin sisältö on yhtä hauska kuin hyödyllinenkin. Kurssin aikana:

  • Saadaan uutta näkökulmaa hengityksen ongelmiin sekä näiden ongelmien hoitoon
  • Harjoitetaan hengitystä
  • Muotoillaan sekä maalataan didge-putket (2kpl)
  • Harjoitellaan didge-putken soittamista

 

Kurssihinta sisältää:

  • Hengitysluennot sekä -harjoitusten ohjaus
  • Pilli ja teippi hengitysharjoituksiin
  • Didge-putkien valmistuksen sekä soiton alkeiden ohjaus
  • Tarvikkeet didge-putkien valmistukseen: Kaksi putkea + maalit ym. koristemateriaalit sekä mehiläisvaha
  • Suojaimet putkien työstämiseen: hengityssuojat + hanskat (pvc-putkien kuumennus ja spraymaalaus).
  • Tervetulokahvit ja pientä välipalaa

Tiloistamme löytyy pieni kahvio, josta on mahdollista ostaa kasviskeittolounasta lisukkeineen 10€ hintaan. Voit halutessasi myös ottaa omat eväät mukaasi (osallistujien käytössä jääkaappi ja mikro).

Kurssin aikataulu ja paikka

Kurssi järjestetään sunnuntaina 8.8.2021 klo 10 – 18. Olet tervetullut paikalle jo klo 9:30 lähtien, nauttimaan tervetulokahveista. Pitopaikkana on Mandaram Kehon ja Mielen Akatemian toimitilat upeassa perinteikkäässä Kalkkipetterissä, Lohjan Virkkalassa (Kievarintie 23, 08700 Lohja).
Ilmoitathan, mikäli saavut Lohjalle bussilla ja tarvitset kyytiä linja-autoasemalta Kalkkipetteriin (matka-aika n. 10 min)!

Kurssin hinta ja ilmoittautumiset

Kurssin kokonaishinta on 175€ (sis. alv. 24 %, sekä didge-putkien materiaalikustannukset).

Paikkasi voit varata ja ostaa kurssin suoraan Mandaram Kehon ja Mielen akatemian verkkokaupasta: holvi.com/shop/mandaram/

Ilmoitathan myös etukäteen, haluatko tilata lounaan kurssipäivälle Kasviskeittolounaan hinta lisukkeineen on 10€/hlö.

Noudatamme voimassa olevia koronasuosituksia ja -ohjeita. Tilamme ovat avarat, joten turvavälit saadaan hyvin pidettyä kurssin aikana. Sään salliessa teemme didge-putkien työstämisen sekä mahdollisesti myös soittoharjoittelua ulkona.  Maksimi osallistujamäärä on rajattu, joten toimi nopeasti ja ilmoittaudu mukaan!
Mikäli tapahtuma joudutaan perumaan koronasäännösten takia, saat toki osallistumismaksusi takaisin.

Lisätietoja

Kysy rohkeasti lisää, jos haluat tietää enemmän: mandaram@mandaram.fi tai voit myös soittaa tai laittaa whatsapp-viestiä Mainille 040 590 7660 tai Maaritille 040 747 5342.

Lämpimästi tervetuloa mukaan!