Uutta! Asahi Flow & Mindfulness la 6.1. sekä la 9.3.2024

Asahin 20v Juhlavuosi 2024 käynnistyy heti vuoden alusta Asahi Nordicin uudella Asahi Flow-sarjalla! Tervetuloa Lohjalle Tilanan tiloihin, Amerikankatu 5, ihan Lohjan keskustassa.

Asahi Nordicin pääkouluttaja Ilpo Jalamo on Flow-liikesarjassa yhdistänyt kaikki kolme asahin perussarjaa ja niiden tärkeimmät osuudet. Liikkeet siirtyvät virtaavasti ilman pysähdyksiä alusta loppuun kuten tai chissä. Asahi Flow tarjoaa uutta haastetta harjoittelijoille ja ohjaajille perussarjojen jälkeen. Asahi Flow on liikemeditaatiota.

Olemme yhdistäneet teemapäivään myös tietoisen läsnäolon eli mindfulnessin perusteet. Hyväksyvän tietoisen läsnäolon tilassa havainnoimme kaikkea aivan erityisellä tavalla: tarkoituksella, nykyhetkessä ja ilman arvostelua. Annamme huomiomme sille, mitä juuri nyt koemme.

Ohjelmamme on kaksiosainen; voit kuitenkin osallistua vain yhdelle päivälle. Jatko-osuus pidetään samassa tilassa la 9.3.2024 klo 10.30 – 16.00 Kouluttajina Asahi Nordicin pääkouluttajat Ilpo Jalamo sekä Maarit Lintukorpi, joka on myös mindfulnesskouluttaja.

Teemapäivän hinta 75€/pv, molemmat päivät yhteensä 135€. Asahi Nordicin jäsenille 70€/pv, molemmat päivät 125€.

Myös liikuntaedut käyvät maksuvälineenä.

Asahi Nordic ry jäsen käytä koodia ASAHI2, jos osallistut molemmille teemapäiville. Jos osallistut vaan yhdelle päivälle, käytä koodia ASAHI1. Näin saat alennuksen hyödyksesi.

Ilmoittautumiset 29.12 mennessä Maaritille, maarit@asahinordicinstitute.com.

Teemapäivät sopivat kaikille lempeästä liikkeestä ja mindfulnessista kiinnostuneillle!

Lämpimästi tervetuloa!

Löydät nämä teemapäivät myös Mandaramin verkkokaupasta:
https://holvi.com/shop/mandaram/