Asahi ohjaajakoulutus

Oletko kiinnostunut aloittamaan toiminnan asahiohjaajana tai haluatko syventää tietojasi asahista ja sen terveysvaikutuksista? Asahi Nordicin aloittelevien ohjaajien C-kurssi on suunnattu ohjaajiksi haluaville ja sopii erinomaisesti myös monille hyvinvoinnin ammattilaisille, kuten fysioterapeuteille, hierojille, toimintaterapeuteille ja liikunnanohjaajille, jotka haluavat uuden monipuolisen lisätyökalun käyttöönsä.

Aloittelevien ohjaajien kurssi sopii myös omasta ja läheistensä terveydestä kiinnostuneille harrastajille, jotka haluavat syventää osaamistaan ja saada varmuutta oikeaoppiseen asahiliikkeiden suorittamiseen. Kurssi sopii siis hyvinvointiviikonlopuksi kaikille, jotka haluavat pysähtyä hetkeksi asahin ja oman hyvinvointinsa äärelle!

Mikäli olet jo kouluttautunut Asahi Nordicin C-ohjaajaksi, voit jatkokouluttaa itsesi Asahi Nordicin B-ohjaajaksi. Tämä jatkokoulutus täydentää osaamisesi ammattilaistasolle ja antaa sinulle oikeuden kaikkien asahisarjojen ohjaamiseen ja harrastajakursssien järjestämiseen.

Asahi nordic logo