Asahiohjaajien B-kurssi

Asahiohjaajien B-kurssilla on mahdollisuus jatkokouluttautua, jos olet C-kurssin jo suorittanut aikaisemmin. B-kurssi täydentää ohjaajan koulutustason ammattilaistasolle. Käymällä tämän kurssin saat täydellisen tietopaketin ohjaustoimintaasi varten. Kurssin jälkeen saat myös  Asahi Nordicin logon käyttöoikeuden ja myös markkinointimateriaalia käyttöösi.

B-kurssi on siis jatkokoulutusta C-kurssin jo suorittaneille asahi-ohjaajille. Kurssi sisältää muun muassa asahi 3-sarjan ja erityis-asahit (istuma-asahin kaksi versiota ja makuu-asahi), sekä terveysliikunnan lääketiedettä (miten lääketiede näkee tietoisuustaidot osana asahia ja liikuntaa). Osallistumalla Asahi Nordicin B-tason ohjaajakoulutukseen saat oikeuden kaikkien asahisarjojen ohjaamiseen ja harrastajakurssien järjestämiseen omalla paikkakunnallasi.

Seuraavan asahiohjaajien B-jatkokurssin löydät tapahtumakalenteristamme ja verkkokaupastamme: https://holvi.com/shop/mandaram/

Mikäli sinulla on mitä tahansa kysyttävää asahiohjaajien koulutuksista, otathan yhteyttä: mandaram@mandaram.fi tai puh. 040 7475 342 (Maarit Lintukorpi).

Lisätietoja asahiohjaajien koulutuksista löydät myös Asahi Nordic ry:n sivuilta: https://www.asahinordic.com/koulutus/ohjaajakoulutus

Asahi nordic logo