Työhyvinvointipäivät ja -tapahtumat

Kaipaako työyhteisösi irtautumista arjen kiireistä ja palauttavaa, lempeää hyvän mielen liikuntaa, joka sopii kaikille? Tai haluaisitteko rentouttavan levähdyshetken oman hyvinvoinnin äärellä esim. mindfulnessharjoitusten tai äänimaljarentoutuksen avulla? Työhyvinvointi-pakettimme voidaan rakentaa haluamistanne elementeistä ja räätälöidä yrityksenne tai yhteisönne tarpeisiin.

Työhyvinvointiin ja henkilökunnan palautumiseen panostaminen on investointi henkilöstön tyytyväisyyteen ja suorituskykyyn. Haluamme mahdollistaa yrityksille heidän henkilöstönsä kasvun ja kehittymisen, sekä tuottaa työyhteisöille elämyksiä, jotka antavat mahdollisuuden irtautumiseen arjen kiireestä. Pyrimme myös antamaan eväitä palautumiseen, yhteishengen ja työilmapiirin parantamiseen, sekä toimivampaan arkeen ja työelämään.

Alla on muutamia esimerkkejä mahdollisista sisällöistä työhyvinvointipäiviin ja -tapahtumiin.

Asahi terveysliikunta

Terveys, elämänilo ja mielenrauha ovat asahiharjoittelun tavoitteita. Liike, mieli ja hengitys ovat osallisena kaikissa asahin harjoituksissa. Yhdistämällä nämä kolme tekijää, pystytään vaikuttamaan omaan mielentilaan, ajatteluun, toimintakykyyn ja kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Asahi on suomalaista terveysliikuntaa, jonka terveysvaikutukset perustuvat tutkittuun tietoon. Asahi sopii kaiken ikäisille ja kaiken kuntoisille. Harjoitukset tehdään rauhallisesti ja omaa kehoa kuunnellen. Mitään erityisvarusteita ei myöskään tarvita. Asahi toimii myös erinomaisena taukoliikuntana työpäivän lomassa tai osana muuta kurssipäivää.

Mindfulness työssä

Mindfulness-taidot, eli tietoisen hyväksyvän läsnäolon taidot, auttavat meitä tutustumaan omaan mieleen ja antavat eväitä toimivampaan arkeen ja työelämään. Tietoisen läsnäolon taitojen avulla meidän on helpompi myös selvitä työelämässä usein esiintyvissä muutoksissa ja kiireen aiheuttamassa paineessa. Lisäksi opimme tunnistamaan omat rajamme ja optimoimaan palautumistamme, jaksamistamme ja ajankäyttöämme.

Työhyvinvointipäivään voidaan halutessanne sisällyttää myös esimerkiksi seuraavia sisältöjä:

  • Hoitava Hengitys HB® -hengitysohjaus
  • Äänimaljarentoutus
  • Vuorovaikutustaidot -luento
  • Ajanhallinta -luento

Työhyvinvointipäivä voidaan rakentaa toiveittenne mukaisesti joko tunnin tai parin mittaiseksi lempeän liikunnan ja hyvinvoinnin tapahtumaksi tai vaihtoehtoisesti vaikka koko päivän kestäväksi hyvinvoinnin teoriaa tai työelämän taitoja ja käytännön harjoitteita yhdistäväksi kokonaisuudeksi, jossa keskitytään toivomiinne aiheisiin.

Kerro siis toiveesi ja pyydä tarjous joko sähköpostitse: mandaram@mandaram.fi tai puhelimitse 040 747 5342 (Maarit Lintukorpi).

Voit lukea lisää asahista ja Mandaramin asahi-tarjonnasta täältä: https://mandaram.fi/asahi/
Voit lukea lisää Mindfulnessista täältä: https://mandaram.fi/mindfulness-2/
Voit lukea lisää Hoitava Hengitys HB® itsehoitomenetelmästä täältä: https://mandaram.fi/hoitavahengitys/