Rohkeasti Rattiin® valmennus

Haluaisitko ajaa autoa, mutta syystä tai toisesta et uskalla? Syitä voi olla monia. Ajotaidot ovat ehkä päässeet ruostumaan, rutiini puuttuu, tai ruuhkat, moottoritiet ja parkkitalot pelottavat. Olet kenties ollut kolarissa ja tämä vaikeuttaa nyt rattiin tarttumista. Tai ehkä pidempiaikainen ajamattomuus haittaa ja rajoittaa. Saattaa olla myös, että autokouluaikasi ei ole luonut uskoa osaamiseesi.

Useimmilla meistä on erilaisia pelkoja. Toisilla pienempiä, ja toisilla isompia. Toisinaan nämä pelot rajoittavat elämäämme ja ne tuntuvat kohtuuttoman suurilta suhteessa todelliseen vaaraan. Pelko voi aiheuttaa myös sen, että rupeamme kokonaan välttämään asioita, jotka aiheuttavat meille pelkoja ja jo näiden asioiden ajatteleminenkin saattaa lamaannuttaa meidät. Pelko on kuitenkin tila, joka on voitettavissa. Usein pelko saattaa olla myös ovi jonkin uuden löytymiseen.

Ajopelko on yksi yleisistä peloista. Syitä siihen voi olla monia. Ajotaidot ovat ehkä päässeet ruostumaan, rutiini puuttuu, tai ruuhkat, parkkihallit, ja ehkä moottoritietkin pelottavat. Olet kenties ollut kolarissa ja tämä vaikeuttaa nyt rattiin tarttumista.Tunnistitko näistä esimerkeistä sinua rajoittavan ajamisen pelon? Tai kaipaatko lisää rohkeutta nauttiaksesi yksityisautoilun tuomasta liikkumisen vapaudesta ja itsenäisyydestä?

Rohkeasti Rattiin® -valmennuksessa ei tarvitse ajaa; toki sekin on mahdollista erikseen sovittuna ajankohtana. Valmennus on tarkoitettu kaikille ajokortillisille, jotka haluavat rohkeutta ja varmuutta omaan ajamiseensa. Rohkeasti Rattiin®-valmennus toteutetaan verkon kautta etäyhteydellä ja sen kesto on 1,5-2h tuntia. Valmennukseen kuuluu myös ennakkomateriaali ja tehtävät. Valmennuksen pitää kokenut liikenneopettaja ja ajotaidonvalmentaja, MB Master Coach Maarit Lintukorpi.  Valmennukseen on mahdollista liittää tarvittaessa myös ajotunteja osaavassa ohjauksessa.

Ota yhteyttä Maarit Lintukorpi, puh. 040 7475 342 tai mandaram@mandaram.fi

Alta saat katsottua Rohkeasti Rattiin ® -valmennusinfon, jossa kerrotaan lisää Rohkeasti Rattiin® -valmennuksen sisällöstä ja toteutuksesta (videoitu 12.4.21):

Mikäli kiinnostut Rohkeasti Rattiin® -valmennuksesta, olethan yhteydessä: Maarit Lintukorpi 040 747 5342, tai mandaram@mandaram.fi!

Lämpimästi tervetuloa löytämään uusia voimavaroja elämään!

ajotaito ajopelko
Rohkeasti Rattiin ajopelko
Rohkeasti Rattiin valmennus