Asahi-terveysliikunta

Asahi on matalan kynnyksen terveysliikuntaa, joka sopii kaikenikäisille ja -kuntoisille. Se on yksinkertaista, kokonaisvaltaista ja tehokasta terveysliikuntaa. Asahin liikkeet ovat rauhallisia ja ne tehdään hitaan hengityksen tahdissa. Liikkeet tehdään seisten eikä mitään erityisvarusteita tarvita.

Asahin liikkeet ovat pääsääntöisesti rentouttavia, pehmeästi lihasvoimaa kasvattavia, sekä tasapainoa, koordinaatiota ja keskittymiskykyä lisääviä. Kokonaiseen asahisarjaan sisältyy neljä erilaista osiota – rentousosio, yläselän liikkeet, alaselän ja jalkojen liikkeet, sekä lopuksi tasapainoharjoitteet.

Asahin suoritustapa on tehdä liikkeet hitaasti ja rauhallisesti. Näin Asahi on lajina turvallinen, koska harjoitellessa hitaasti, ei tapahdu loukkaantumisia. Kaikki liikkeet tehdään omaa kehoa kuunnellen. Lempeiden liikkeiden avulla saadaan lisättyä notkeutta, tasapainoa ja keskittymiskykyä. Asahi korjaa kehoa ja rauhoittaa mieltä. Rauhallinen liiketapa poistaa myös stressiä. Asahi on siis myös mielen huoltoa.

Kaikille asahitunneillemme ovat tervetulleita myös ensikertalaiset, sillä ohjaamme asahi-aloittelijatkin lempeästi mukaan harjoituksiin. Asahitunnille et tarvitse mukaasi mitään lisävälineitä, vain päällesi rennon, liikkumisen sallivan vaatetuksen. Vesipullon voit ottaa mukaasi.

Asahitunnin pituus on n. 45 min.

Katso viikkotunnit

Vakioviikkotunnit

Asahitunnit ohjaa Asahi Nordic-ohjaajat Maarit ja Maini

Tunnin voit ostaa etukäteen verkkokaupastamme:
Myös korttimaksu ja liikuntasetelit käyvät!

Syksyn asahitunnit löydät Vakioviikkotunnit-sivulta.

Haluatko tutustua syvällisemmin asahi-terveysliikunnan perusteisiin? Neljän tunnin Asahin peruskurssilla käymme läpi asahin liikkeitä sekä perehdymme asahin periaatteisiin ja terveydellisiin hyötyihin. Lisätiedot, aikataulut ja ilmoittautumisohjeet löydät tapahtumakalenteristamme.

Voit tilata Asahitunnin tai Asahi-terveyspäivän myös yrityksenne/yhteisönne hyvinvointipäivään.

Tutustu asahi terveysliikuntaan Mandaram Hyvinvointistudion youtube-kanavalla! Sieltä löytyy Asahi terveysliikunta -soittolista, josta pääset tutustumaan muutamiin esimerkkitunteihimme:
youtube.com > Mandaram  Hyvinvointistudio > Asahi terveysliikunta-soittolista

Lisätietoja asahista löydät osoitteessa www.asahinordic.com

Seuraa meitä myös Facebookissa, niin pysyt ajan tasalla Lohjan ja uudenmaan asahitapahtumista: Asahi-terveysliikuntaa Lohjalla ja koko Uudellamaalla

Asahi nordic logo
Asahi lohja
asahia kalkkipetterin puistossa
asahi rodos
Asahi C-koulutus