Asahi-terveysliikunta

Asahi on matalan kynnyksen terveysliikuntaa, joka sopii kaikenikäisille ja -kuntoisille. Se on yksinkertaista, kokonaisvaltaista ja tehokasta terveysliikuntaa. Asahin liikkeet ovat rauhallisia ja ne tehdään hitaan hengityksen tahdissa. Liikkeet tehdään seisten eikä mitään erityisvarusteita tarvita.

Asahin sarjaan sisältyy rentousosio, yläselän liikkeet, alaselän ja jalkojen liikkeet sekä lopuksi tasapainoharjoitteet. Liikkeet tehdään hitaasti ja rauhallisesti. Näin Asahi on lajina turvallinen, koska harjoitellessa hitaasti, ei tapahdu loukkaantumisia. Asahi korjaa kehoa ja rauhoittaa mieltä. Rauhallinen liiketapa poistaa myös stressiä. Asahi on myös mielen huoltoa.

ASAHIN VIIKKOTUNNIT  (6.9. ALKAEN)

Klo 17        Maanantai           Lohja Keskusta, Työväentalo
Klo 18:30   Maanantai           Lohja Gruotila, Ojaniittutalo
Klo 17:30   Keskiviikko          Lohja Virkkala, Kalkkipetteri
Klo 14        Torstai                 Helsinki, Arkadiankatu 15
Klo 18        Torstai                 Helsinki, Arkadiankatu 15

Asahi on kaikille sopivaa suomalaista terveysliikuntaa. Se on rauhallista ja lempeää liikuntaa, joka lisää notkeutta, tasapainoa ja keskittymiskykyä. Liikkeet tehdään seisten ja mukaan et tarvitse lisävälineitä, vain päällesi rennon, liikkumisen sallivan vaatetuksen. Vesipullon voit ottaa mukaasi.

Asahitunnin pituus on n. 45 min.

Lohja: Asahin kertamaksu 8€. Eläkeläisiltä, opiskelijoilta, sekä työttömiltä 6€.
Lohja: Asahin 11x-kortti 80€. Eläkeläisille, opiskelijoille ja työttömille 11x-kortti 60€ (Sarjakortin ostajilla korttiin sisältyy siis yksi ylimääräinen tunti kaupan päälle, eli 11 kertaa 10:n kerran hinnnalla).
Helsinki: Asahin kertamaksu 12€.
Helsinki: Asahin 10x-kortti 100€.

Asahitunnit ohjaa Asahi Nordic-ohjaajat Maarit ja Maini

Tunnin voit ostaa etukäteen verkkokaupastamme:
Myös korttimaksu ja liikuntasetelit käyvät!

Syksyn asahitunnit löydät Vakioviikkotunnit-sivulta.

Haluatko tutustua syvällisemmin asahi-terveysliikunnan perusteisiin? Neljän tunnin Asahin peruskurssilla käymme läpi asahin liikkeitä sekä perehdymme asahin periaatteisiin ja terveydellisiin hyötyihin. Lisätiedot, aikataulut ja ilmoittautumisohjeet löydät tapahtumakalenteristamme.

Voit tilata Asahitunnin tai Asahi-terveyspäivän myös yrityksenne/yhteisönne hyvinvointipäivään.

Tutustu asahi terveysliikuntaan Mandaram Hyvinvointistudion youtube-kanavalla! Sieltä löytyy Asahi terveysliikunta -soittolista, josta pääset tutustumaan muutamiin esimerkkitunteihimme:
youtube.com > Mandaram  Hyvinvointistudio > Asahi terveysliikunta-soittolista

Lisätietoja asahista löydät osoitteessa www.asahinordic.com

Seuraa meitä myös Facebookissa, niin pysyt ajan tasalla Lohjan ja uudenmaan asahitapahtumista: Asahi-terveysliikuntaa Lohjalla ja koko Uudellamaalla

Asahi nordic logo
Asahi lohja
asahia kalkkipetterin puistossa
asahi rodos
Asahi C-koulutus