Asahi-terveysliikunta

Asahi on matalan kynnyksen terveysliikuntaa, joka sopii kaikenikäisille ja -kuntoisille. Se on yksinkertaista, kokonaisvaltaista ja tehokasta terveysliikuntaa. Asahin liikkeet ovat rauhallisia ja ne tehdään hitaan hengityksen tahdissa. Liikkeet tehdään seisten eikä mitään erityisvarusteita tarvita. Asahin sarjaan sisältyy rentousosio, yläselän liikkeet, alaselän ja jalkojen liikkeet sekä lopuksi tasapainoharjoitteet. Liikkeet tehdään hitaasti ja rauhallisesti. Näin Asahi on lajina turvallinen, koska harjoitellessa hitaasti, ei tapahdu loukkaantumisia. Asahi korjaa kehoa ja rauhoittaa mieltä. Rauhallinen liiketapa poistaa myös stressiä. Asahi on myös mielen huoltoa.

Asahin viikkotunnit Lohjalla:

  • Ma klo 18 Lohja Gruotila, Ojaniittutalo, aula (A-ovi), Ojaniitunkatu 3, 08150 Lohja.
  • Ti klo 17 Lohja keskusta, Pentinkulma juhlasali, Ojamonk. 34, 08100 Lohja.
  • Ke klo 18 Lohja Virkkala, Mandaramin Hyvinvointistudio, Kalkkipetteri.
  • To klo 11 Lohja Virkkala, Mandaramin Hyvinvointistudio, Kalkkipetteri.
  • Su klo 17 Lohja Virkkala, Mandaramin Hyvinvointistudio, Kalkkipetteri.

Kertamaksu 7€, ja eläkeläisiltä, opiskelijoilta, sekä työttömiltä 5€. Korttimaksu ja liikuntasetelit käyvät. Jos maksat käteisellä, maksathan tasarahalla, kiitos.

Ilmoittaudu tunneille sähköpostitse osoitteella: ilmoittautumiset@mandaram.fi

Haluatko tutustua syvällisemmin asahi-terveysliikunnan perusteisiin? Neljän tunnin Asahi tutuksi -kurssilla käymme läpi asahin liikkeitä sekä perehdymme asahin periaatteisiin ja terveydellisiin hyötyihin. Lisätiedot, aikataulut ja ilmoittautumisohjeet löydät täältä: mandaram.fi/asahi-tutuksi-kurssi

Voit tilata Asahitunnin tai Asahi-terveyspäivän myös yrityksenne/yhteisönne hyvinvointipäivään.

Tutustu Asahiin osoitteessa www.asahinordic.com
Katso ajankohtaista Asahi-terveysliikuntaa Lohjalla facebook-sivuilta