Asahi-terveysliikunta

Asahi on matalan kynnyksen terveysliikuntaa, joka sopii kaikenikäisille ja -kuntoisille. Se on yksinkertaista, kokonaisvaltaista ja tehokasta terveysliikuntaa. Asahin liikkeet ovat rauhallisia ja ne tehdään hitaan hengityksen tahdissa. Liikkeet tehdään seisten eikä mitään erityisvarusteita tarvita.

Asahin sarjaan sisältyy rentousosio, yläselän liikkeet, alaselän ja jalkojen liikkeet sekä lopuksi tasapainoharjoitteet. Liikkeet tehdään hitaasti ja rauhallisesti. Näin Asahi on lajina turvallinen, koska harjoitellessa hitaasti, ei tapahdu loukkaantumisia. Asahi korjaa kehoa ja rauhoittaa mieltä. Rauhallinen liiketapa poistaa myös stressiä. Asahi on myös mielen huoltoa.

Asahin viikkotunnit Lohjalla:

Kesäaikana puistoasahia Nummentakana ja Virkkalassa:
  ma  klo 18  Gruotilan leikkipuiston viereinen nurmikenttä
  ke   klo 18  Petter Forsströmin puisto
Asahituntien kertamaksu on 7€, ja eläkeläisiltä, opiskelijoilta, sekä työttömiltä 5€. Tunnin voit ostaa etukäteen verkkokaupastamme:

HUOM! Verkkokaupassa myynnissä myös huikean edullinen puistoasahin 10x-kortti – 45€!

Myös korttimaksu ja liikuntasetelit käyvät. Jos maksat käteisellä, maksathan tasarahalla, kiitos!

Syksyn asahitunnit käynnistyvät syyskuussa. Aikataulut varmistuvat elokuun aikana.

Haluatko tutustua syvällisemmin asahi-terveysliikunnan perusteisiin? Neljän tunnin Asahin peruskurssilla käymme läpi asahin liikkeitä sekä perehdymme asahin periaatteisiin ja terveydellisiin hyötyihin. Lisätiedot, aikataulut ja ilmoittautumisohjeet löydät tapahtumakalenteristamme.

Voit tilata Asahitunnin tai Asahi-terveyspäivän myös yrityksenne/yhteisönne hyvinvointipäivään.

Tutustu asahi terveysliikuntaan Mandaram Hyvinvointistudion youtube-kanavalla! Sieltä löytyy Asahi terveysliikunta -soittolista, josta pääset tutustumaan muutamiin esimerkkitunteihimme:
youtube.com > Mandaram  Hyvinvointistudio > Asahi terveysliikunta-soittolista

Lisätietoja asahista löydät osoitteessa www.asahinordic.com

Seuraa meitä myös Facebookissa, niin pysyt ajan tasalla Lohjan ja uudenmaan asahitapahtumista: Asahi-terveysliikuntaa Lohjalla ja koko Uudellamaalla

Asahi nordic logo
Asahi lohja
asahia kalkkipetterin puistossa
asahi rodos
Asahi C-koulutus