Hoitava Hengitys HB®

Hoitava Hengitys on Buteyko-menetelmään perustuva, lääkkeetön ja luonnonmukainen hengitysongelmien itsehoitomenetelmä. Sen avulla on mahdollista saada helpotusta mm. seuraaviin tilanteisiin:

• apua astmaan ja tukkoisuuteen
lievitystä kuorsaukseen ja uniapneaan
parempaa jaksamista liikuntaan
lievitystä stressiin ja uupumukseen
vahvistusta immuunipuolustukselle ja keuhkojen terveydelle

Hoitava Hengitys HB® -hengitysohjauksessa ja kursseilla tutustutaan lääkkeettömään ja luonnonmukaiseen hengitysongelmien itsehoitomenetelmään, jonka avulla on mahdollista saada apua moniin hengityksen ja nukkumisen ongelmiin, kuten astmaan, kuorsaukseen, yölliseen hampaiden narskutteluun ja väsymykseen. Hoitava Hengitys HB® perustuu Marketta Mannisen kehittämään hengityksen normalisoinnin luonnonmukaiseen menetelmään, jonka taustalla on tutkittu, venäläisen lääkäri Konstantin Buteykon kehittämä, mm. astman käytössä laajalti käytetty Buteyko-menetelmä.

Hoitava Hengitys HB® -menetelmän avulla normalisoidaan liikahengitystä, sekä muita hengityksen häiriöitä. Tasapainoinen hengitys on rauhallista, kevyttä, syvää, äänetöntä ja tapahtuu nenän kautta. Hengitysvolyymin pienentäminen tasapainottaa, keventää ja rauhoittaa hengitystä.  Siirryttäessä suuhengityksestä nenähengitykseen, hengityksestä tulee yhtäjaksoista, säännöllistä, vaivatonta ja volyymiltaan normaalia.  Tuloksena on elimistön parantunut hapensaanti ja hengityskaasujen tasapaino. Tämä lievittää hengityksen yleisiä ongelmia, kuten tukkoisuutta, hengästymistä, astmaa, kuorsausta sekä uniapneaa. Parantunut hapensaanti myös lisää syvän unen määrää sekä edesauttaa palautumista ja jaksamista liikunnassa.

Hoitava Hengitys HB® -workshopit

Hoitava Hengitys HB® Workshop koostuu luennosta, kielijumpasta ja erilaisista hengitysharjoituksista. Mukana on tietysti myös keskustelua ja kokemusten jakoa. Ohjeet workshopissa läpikäytyihin harjoituksiin jaetaan osallistujille myös kirjallisena. Ryhmäkoko on pieni ja tiloissa on mahdollista säilyttää hyvät turvavälit. Seuraa tapahtumakalenteriamme ja facebook-sivuamme, niin saat tiedon seuraavasta Hoitava Hengitys HB® -kurssista. Hoitava Hengitys HB® -kurssin hinta on 45€/hlö.

Hoitava Hengitys HB® henkilökohtainen ohjaus

Henkilökohtainen hengitysohjaus sisältää: hengityksen perusperiaatteitten teorian läpikäynnin, osallistujan oman hengitystilanteen kartoituksen, sekä hengitysharjoitteita ja ohjausta. Ohjeet harjoituksiin jaetaan osallistujalle myös kirjallisena. Hengitysharjoituksista hyötyvät mm. henkilöt, joilla on seuraavia oireita: astma, kuorsaus, uniapnea, unihäiriöt, krooninen tukkoisuus, kohonnut verenpaine, suun kuivumista, lihaskramppeja, stressiä. HUOM! Hengitysohjaus ei korvaa lääkärin hoitoa, vaan toimii terveydenhoidon tukena.

Yksilölliseen hengitysohjaukseen on mahdollista osallistua paikan päällä varaamanasi aikana Mandaramin Hyvinvointi- ja koulutustiloissa Kalkkipetterissä, (Kievarintie 23, 08700 Lohja), tai etänä Zoom-yhteydellä. Ohjaajana toimii koulutettu Hoitava Hengitys HB -ohjaaja® Maini Schildt. Hengitysohjauksen hinta on 69€/ 1x60min.

Voit olla yhteydessä ja varata ajan henkilökohtaiseen hengitysohjaukseen sähköpostitse osoitteella: mandaram@mandaram.fi. tai puhelimitse numerosta 040 590 7660 (Maini). Voit ostaa Hoitava Hengitys HB® -kurssin tai henkilökohtaisen hengitysvalmennuksen myös suoraan verkkokaupastamme:
https://holvi.com/shop/mandaram/

Lämpimästi tervetuloa kokeilemaan luonnonmukaista ja lääkkeetöntä lievitystä hengityksen ongelmiin!

Lisätietoja Hoitavasta Hengityksestä löydät täältä:
https://www.hoitavahengitys.fi/

Mandaram - Maini