Vakioviikkotunnit

Mandaram Viikkokalenteri 2021 kevät

Jos haluat osallistua tunnille paikan päällä, ilmoittaudu sähköpostitse: ilmoittautumiset@mandaram.fi tai puhelimitse 040 747 5342 (whatsapp tai tekstiviesti).

Jos haluat osallistua verkon kautta välitetylle live-tunnille etänä, voit ostaa itsellesi paikan tunnille verkkokaupastamme: https://holvi.com/shop/mandaram/

ASAHI
Asahi on kaikille sopivaa suomalaista terveysliikuntaa. Se on rauhallista ja lempeää liikuntaa, joka lisää notkeutta, tasapainoa ja keskittymiskykyä. Liikkeet tehdään seisten ja mukaan et tarvitse lisävälineitä, vain päällesi rennon, liikkumisen sallivan vaatetuksen. Vesipullon voit ottaa mukaasi. Kertamaksu 7€, ja eläkeläisiltä, opiskelijoilta, sekä työttömiltä 5€. Korttimaksu ja liikuntasetelit käyvät. Jos maksat käteisellä, maksathan tasarahalla, kiitos.

Tunnit ohjaa Asahi Nordic-ohjaajat Maarit ja Maini.

LEMPEÄ FLOW-JOOGA
Lempeässä Flow-joogassa asanat sidotaan toisiinsa hengityksen rytmissä niin, että lopulta harjoitusta voisi melkein kutsua tanssiksi. Lempeä flow on tuntina levähdyspaikka sinulle, joka tarvitset rauhallisen hetken elämääsi.
Pieni ryhmä, max 8 henkeä. Hinta 15€.
Tunnit ohjaa Netta Ahola-Joutsen

Muistathan ilmoittatua! Osallistujamäärä on rajattu, jotta saamme tehtyä asahi- ja joogaharjoitukset mukavilla turvaväleillä.

Lämpimästi tervetuloa!

Ojaniittutalo, Gruotila: Aulatila, sisäänkäynti A-ovesta. Ojaniitunkatu 3, 08150 Lohja.
Pentinkulma, Keskusta: Lohjan Kaupungin Palvelukeskus, Ojamonkatu 34, 08100 Lohja. Myös Pentinkulman asahitunnit ovat avoimia kaikille osallistujille!
Kalkkipetteri, Virkkala: Mandaramin Hyvinvointistudio ja koulutustilat, Kievarintie 23, 08700 Lohja.

HUOM! Kevään viikkotunnit alkavat koronatilanteesta johtuen hieman normaalia suppeampina ja vain Kalkkipetterissä! Viikkokalenterissa harmaalla näkyvät tunnit eivät tällä hetkellä ole vielä ohjelmassa.

Seuraa Facebookissa Mandaramia ja Asahi- terveysliikuntaa Lohjalla –sivua, niin pysyt ajan tasalla Lohjan asahi-tapahtumista ja muistakin tunneista!