Vakioviikkotunnit

Mandaram viikkotunnit

Ilmoittautumiset sähköpostitse: ilmoittautumiset@mandaram.fi tai puhelimitse 040 747 5342 (whatsapp tai tekstiviesti).

ASAHI
Asahi on kaikille sopivaa suomalaista terveysliikuntaa. Se on rauhallista ja lempeää liikuntaa, joka lisää notkeutta, tasapainoa ja keskittymiskykyä. Liikkeet tehdään seisten ja mukaan et tarvitse lisävälineitä, vain päällesi rennon, liikkumisen sallivan vaatetuksen. Vesipullon voit ottaa mukaasi. Kertamaksu 7€, ja eläkeläisiltä, opiskelijoilta, sekä työttömiltä 5€. Korttimaksu ja liikuntasetelit käyvät. Jos maksat käteisellä, maksathan tasarahalla, kiitos.

Tunnit ohjaa Asahi Nordic-ohjaajat Maarit ja Maini.

LEMPEÄ FLOW-JOOGA
Lempeässä Flow-joogassa asanat sidotaan toisiinsa hengityksen rytmissä niin, että lopulta harjoitusta voisi melkein kutsua tanssiksi. Lempeä flow on tuntina levähdyspaikka sinulle, joka tarvitset rauhallisen hetken elämääsi.
Pieni ryhmä, max 8 henkeä. Hinta 15€.
Tunnit ohjaa Netta Ahola-Joutsen

Muistathan ilmoittatua! Osallistujamäärä on rajattu, jotta saamme tehtyä asahi- ja joogaharjoitukset mukavilla turvaväleillä.

Lämpimästi tervetuloa!

Ojaniittutalo, Gruotila: Aulatila, sisäänkäynti A-ovesta. Ojaniitunkatu 3, 08150 Lohja.
Pentinkulma, Keskusta: Lohjan Kaupungin Palvellukeskus, Ojamonkatu 34, 08100 Lohja. Myös Pentinkulman asahitunnit ovat avoimia kaikille osallistujille!:
Kalkkipetteri, Virkkala: Mandaramin Hyvinvointistudio ja koulutustilat, Kievarintie 23, 08700 Lohja.

Seuraa myös Facebookissa Mandaramia ja Asahi- terveysliikuntaa Lohjalla –sivua, niin pysyt ajan tasalla Lohjan asahi-tapahtumista ja tunneista!