Asahi peruskurssi

Kurssin aikana käsitellään asahin periaatteet teoriassa ja käytännössä sekä harjoitellaan asahin 1.sarjan liikkeet ja niiden oikeaoppinen suorittaminen. Kurssi sopii asahiin ensi kertaa tutustuville ja tunneilla jo käyneille, ja asahin perusasioiden kertausta kaipaaville sekä omasta hyvinvoinnistaan kiinnostuneille.

Kurssin kesto yhteensä 4h ja se voidaan järjestää joko yhtenä päivänä tai jaettuna kahdeksi erilliseksi kerraksi (2x 2h).

Asahi on suomalaista terveysliikuntaa, jonka terveysvaikutukset perustuvat tutkittuun tietoon. Terveys, elämänilo ja mielenrauha ovat asahiharjoittelun tavoitteita. Liike, mieli ja hengitys ovat osallisena kaikissa asahin harjoituksissa. Yhdistämällä nämä kolme tekijää, pystytään vaikuttamaan omaan mielentilaan, ajatteluun, toimintakykyyn ja hyvinvointiin.

Asahin Peruskurssin ohjaajina toimivat Asahi Nordicin kouluttamat B-ohjaaja Maini sekä A1-kouluttaja Maarit.

Seuraavan asahi peruskurssin löydät tapahtumakalenteristamme ja verkkokaupastamme: https://holvi.com/shop/mandaram/

Voit myös tilata kurssin työpaikallesi, ystäväporukalle, yhdistyksen tai järjestösi jäsenten iloksi. Ota yhteyttä joko sähköpostitse: mandaram@mandaram.fi tai puhelimitse 040 747 5342 (Maarit Lintukorpi).

Asahi nordic logo
Asahiohjaajat Lohja
Asahi kurssi Lohja
Asahikoulututus Turussa