Muu lempeä liikunta

 

Valikoimiimme kuuluu myös lempeään joogaan perustuvat tapahtumat ja workshopit. Tällä hetkellä ei viikkotunteja joogasta.

Mandaramin viikkotunnit löydät täältä: Mandaram vakioviikkotunnit
ja tapahtumat verkkokaupastamme: Mandaram verkkokauppa

 

Esimerkkejä workshopeista, katso tarkemmin tapahtumakalenterista:

Yin-jooga ja äänimaljat

Yinjooga: Kiinalaisen lääketieteen tapa tarkastella qin, elinvoiman, kiertoa tapahtuu viiden elementin teorian avulla. Elementit kiertävät kehää ympäri vuoden. Äänimaljat: Äänimaljarentoutus perustuu maljojen aiheuttamaan värähtelyyn, joka saa triljoonat solusi värähtelemään. Kuvittele veden pintaa, kun heität siihen kiven. Samanlaisen liikkeen saa aikaan äänimaljat kehossamme, joka on 70% vettä. Tämä workshop on tarjonnassamme neljä kertaa vuodessa, aina vuodenajan vaihtuessa.

Lempeää joogaa psoakselle

Tämä lempeä kehoa ja mieltä hellivä joogaharjoitus keskittyy erityisesti lantion seudulle, Psoas -sielun lihakseen. Psoas kulkee alaselän ja lantion alueen läpi. Se on suurin ja vahvin lonkankoukistajalihaksista. Sielun lihas lempinimensä se on saanut tunne-elämäämme liittyvistä tehtävistään; mm. sen tehtävänä on laukaista jännitystä, kanavoida stressiä ja ahdistusta jne. Teemme tunnilla useita psoasiin keskittyviä liikkeitä yin & yang – joogan tyyliin. Harjoitus sisältää siis lempeää flowjoogaa sekä rauhallista yinjoogaa. Rauhoittamalla ja rentouttamalla tätä Sielun lihasta voimme helpottaa selkäkipuja, kuukautiskipuja ja ruuansulatusongelmia sekä mikä tärkeintä, rentouttaa mielemme.

Lempeää liikettä keholle ja sointuja sielulle

Ihana workshop, joka rentouttaa kehoasi ja mieltäsi lempeiden liikkeiden ja sointukylvyn avulla. Aluksi lämmittelemme kehoamme rauhallisilla ja helpoilla liikkeillä. Liikkeet tehdään seisten, omia kehontuntemuksia ja hengitystä kuunnellen. Äänimaljarentoutuksen vastaanotamme makuuasennossa lämpimässä viltin alla.
Äänimaljarentoutus perustuu maljojen aiheuttamaan värähtelyyn, joka saa triljoonat solumme värähtelemään. Kuvittele veden pintaa, kun heität siihen kiven. Äänimaljat saavat aikaan samanlaisen liikkeen kehossamme, joka on 70% vettä. Lempeät ääniaallot mahdollistavat rentoutumisen, vähentävät stressiä, väsymystä ja ahdistusta. Äänimaljasoinnut sopivat lähes kaikille ja niiden vaikutus on pitkäaikainen.

Voit ilmoittautua tunneille ja workshoppeihin verkkokauppamme kautta.

https://holvi.com/shop/mandaram/

Jos maksat liikuntaseteleillä, maksun voit suorittaa paikan päällä.

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Paikan päälle voit ilmoittautua myös sähköpostilla: ilmoittautumiset@mandaram.fi tai puhelimitse: 040 747 5342 (whatsapp tai tekstiviesti).

 

Vinyasa flow -jooga