Muu lempeä liikunta

 

Valikoimiimme kuuluu myös lempeän joogan viikkotunnit, sekä lempeään joogaan perustuvat tapahtumat ja workshopit. 

Joogan vakioviikkotunnit, syksy 2021

Klo 19   Tiistai       Lohja Virkkala, Kalkkipetteri
Klo 18   Perjantai  Lohja Virkkala, Kalkkipetteri

Joogan kertamaksu 12€.
10x kortti 100€ (voi käyttää sekä tiistain että perjantain tunneilla).

Tiistain Lempeää jooga kaikille, klo 19-20:15 (75min).
Tällä tasapainottavalla tunnilla tehdään joogan perusliikkeitä rauhallisesti hengityksen tahtiin. Harjoituksen aikana tutustutaan omaan hengitykseen ja rentoutetaan kehoa ja mieltä. Kehoa avataan lempeästi ja tehdään myös liikkuvuutta lisääviä, sekä kehoa rentouttavia harjoituksia. Tämä tunti sopii niin vasta-alkajille kuin joogaa jo harrastaneillekin – ethän siis ajattele että tunnilla pitäisi olla notkea ja osaava – tule sellaisena kuin olet ja saat opastusta miten aloittaa!
Tunnin ohjaa Taru Keskinen

Perjantain Yin-jooga, klo 18-19:15 (75min).
Lempeä joogatunti, jolla keskitymme avaamaan kehon ja mielen kireyksiä pitkäkestoisilla, pääosin istuen ja maaten tehtävillä asanoilla, tuoden rauhallista ja tietoista läsnäoloa hetkeen, omaan kehoon ja hengitykseen. Lisäksi teemme tunnilla rentoutumisharjoituksia. Tunti antaa sinulle erinomaisen mahdollisuuden käynnistää viikosta palautuminen ja rauhoittaa mielesi viikonlopun viettoon. Tämä tunti sopii niin vasta-alkajille kuin joogaa jo harrastaneillekin.
Tunnin ohjaa Kirsi Tolonen.

 

Esimerkkejä workshopeista, katso tarkemmin tapahtumakalenterista:

Yin-jooga ja äänimaljat

Yinjooga: Kiinalaisen lääketieteen tapa tarkastella qin, elinvoiman, kiertoa tapahtuu viiden elementin teorian avulla. Elementit kiertävät kehää ympäri vuoden. Äänimaljat: Äänimaljarentoutus perustuu maljojen aiheuttamaan värähtelyyn, joka saa triljoonat solusi värähtelemään. Kuvittele veden pintaa, kun heität siihen kiven. Samanlaisen liikkeen saa aikaan äänimaljat kehossamme, joka on 70% vettä. Tämä workshop on tarjonnassamme neljä kertaa vuodessa, aina vuodenajan vaihtuessa.

Lempeää joogaa psoakselle

Tämä lempeä kehoa ja mieltä hellivä joogaharjoitus keskittyy erityisesti lantion seudulle, Psoas -sielun lihakseen. Psoas kulkee alaselän ja lantion alueen läpi. Se on suurin ja vahvin lonkankoukistajalihaksista. Sielun lihas lempinimensä se on saanut tunne-elämäämme liittyvistä tehtävistään; mm. sen tehtävänä on laukaista jännitystä, kanavoida stressiä ja ahdistusta jne. Teemme tunnilla useita psoasiin keskittyviä liikkeitä yin & yang – joogan tyyliin. Harjoitus sisältää siis lempeää flowjoogaa sekä rauhallista yinjoogaa. Rauhoittamalla ja rentouttamalla tätä Sielun lihasta voimme helpottaa selkäkipuja, kuukautiskipuja ja ruuansulatusongelmia sekä mikä tärkeintä, rentouttaa mielemme.

Lempeää liikettä keholle ja sointuja sielulle

Ihana workshop, joka rentouttaa kehoasi ja mieltäsi lempeiden liikkeiden ja sointukylvyn avulla. Aluksi lämmittelemme kehoamme rauhallisilla ja helpoilla liikkeillä. Liikkeet tehdään seisten, omia kehontuntemuksia ja hengitystä kuunnellen. Äänimaljarentoutuksen vastaanotamme makuuasennossa lämpimässä viltin alla.
Äänimaljarentoutus perustuu maljojen aiheuttamaan värähtelyyn, joka saa triljoonat solumme värähtelemään. Kuvittele veden pintaa, kun heität siihen kiven. Äänimaljat saavat aikaan samanlaisen liikkeen kehossamme, joka on 70% vettä. Lempeät ääniaallot mahdollistavat rentoutumisen, vähentävät stressiä, väsymystä ja ahdistusta. Äänimaljasoinnut sopivat lähes kaikille ja niiden vaikutus on pitkäaikainen.

Voit ilmoittautua tunneille ja workshoppeihin verkkokauppamme kautta.

https://holvi.com/shop/mandaram/

Jos maksat liikuntaseteleillä, maksun voit suorittaa paikan päällä.

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Paikan päälle voit ilmoittautua myös sähköpostilla: ilmoittautumiset@mandaram.fi tai puhelimitse: 040 747 5342 (whatsapp tai tekstiviesti).

 

Vinyasa flow -jooga