Asahi teemapäivät

Toteutamme erilaisia asahi terveysliikunnan teemapäiviä monenlaisilla teemoilla. Nämä ovat yleensä 2-5 tunnin mittaisia, ja sopivat useimmiten sekä asahiharjoittelun vasta hiljattain aloittaneille, kuin jo kokeneemmillekin asahi-harrastajille, sekä myös asahiohjaajille. Tarkemmat tiedot tulossa olevista asahi-workshopeista löydät tapahtumakalenteristamme, sekä verkkokaupastamme: https://holvi.com/shop/mandaram/

Esimerkkejä valikoimiimme kuuluvista asahi-teemapäivistä:

• Kehon ja mielen huoltopäivä

Tässä teemapäivässä tutustutaan kehon ja mielen huoltamiseen sekä asahin, että mindfulness-harjoitteiden avulla. Luvassa on rentoutta, voimaannuttava ja palauttava pysähtyminen oman hyvinvoinnin äärelle.

• Asahin 11 kultaista periaatetta

Tässä teemapäivässä tutustutaan lähemmin asahin 11 periaatteeseen, niin teorian kuin käytännön harjoittelunkin näkökulmasta.

• Asahista apua selälle

Tässä teemapäivässä keskitytään erityisesti asahin selkäliikkeisiin ja selän lihasten voimistamiseen, sekä selän liikkuvuuden harjoittamiseen.

Huomaathan, että asahi-aiheisia teemapäiviä ja tapahtumia on mahdollista tilata myös omalle yritykselle tai yhteisölle räätälöitynä. Pyydä tarvittaessa tarjous joko sähköpostitse: mailto:mandaram@mandaram.fi tai puhelimitse 040 747 5342 (Maarit Lintukorpi).

Asahi nordic logo
Asahikouluttaja Maarit
Asahi-päivä ja C-ohjaajakoulutus
Asahi Mindfulness koulutus