BrainId®

Tiedätkö mikä on aivojesi toimintakunto ja palautumiskyky?

Aivot ovat lujilla monien työ- ja yksityiselämän aiheuttamien ristipaineiden keskellä. Miten aivojen voimavarat ja suorituskyky kestävät? Entä miten tavallinen terve ihminen saa tietoa aivojensa tilasta ajoissa ja ennaltaehkäisevästi, jolloin hyvinvointiin on vielä mahdollista itse vaikuttaa elämäntapavalinnoilla?

Hyvinvointimme keskus on aivot

Kummallista, että ihmisestä tutkitaan kaikkea mahdollista, mutta aivoja vasta kun pää on kainalossa. Suomessa kehitetty BrainID® on käänteentekevä innovaatio aivojen hyvinvoinnin mitattuun, objektiiviseen arviointiin ajoissa.

BrainID® on vaivaton ja luotettava tavallisen terveen ihmisen aivokuntokartoitus, joka tarjoaa objektiivista tietoa aivojen voimavaroista, toimintakunnosta ja palautumiskyvystä. Aivokuntokartoitus koostuu:

– qEEG-aivokuntomittauksesta

– Mittaustuloksesta saatavasta BrainMind Audit® profiilista

– BrainID® mentorin tuesta.

Hyödyllisintä on mittauttaa aivojen toimintakunto terveenä ollessaan

Aivojen biologinen ikä on harvoin sama kuin kronologinen ikä. Jos aivot vanhentuvat hitaammin kuin ihminen itse, se tietää hyvää tulevaisuudelle. Jos nopeammin, siihenkin voi vaikuttaa itse, sillä aivot osaavat myös nuortua.

Mandaramin Maarit on BrainID®-mentori. Hän auttaa sinua ymmärtämään oman profiilisi sisällön sekä tukee ja kannustaa sinua etsimään tasapainottavia muutoksia arkeen.

Katso lisää:

Maarit Lintukorpi

www.brainid.fi.

BrainID Mentor