Mandaram

Olemme lohjalainen hyvinvointialan yritys ja tarjoamme monipuolisesti kehon ja mielen valmennuksia, tunteja ja kursseja. Lämpimästi tervetuloa!

Meillä on koulutustilat upeassa Lohjan Kalkkipetterissä. Tarjoamme erilaisia mielen hyvinvointiin liittyviä kursseja sekä työyhteisöille että yksityishenkilöille. Kehon ja mielen valmennusta ovat myös lempeät liikuntalajit Jooga ja Asahi, joista meillä on viikkotunteja ja workshoppeja.

Maaritilla ja Mainilla on molemmilla monivuotinen kokemus yrittäjyydestä, esimiestyöstä ja muiden johtamisesta. He ovat käyneet useita itsensäjohtamisen ja vuorovaikutustaitojen koulutuksia ja saaneet soveltaa omaksumiaan oppeja myös käytännössä omissa työyhteisöissään. He ovat molemmat myös Asahi Nordicin kouluttamia asahi-terveysliikunnan ohjaajia.

Joogatunteja Mandaramin hyvinvointistudiolla ohjaa mm. Taru, joka esittelee itsensä alla

“Olen lasten ja nuorten joogaopettaja (RCYS 95), ratkaisukeskeinen terapeutti (MSc), sosionomi ja nuorisotyönohjaaja AMK.

Joogaopettajana olen rauhallinen, lämmin, hyväksyvä ja oman kehon kuunteluun ohjaava opettaja. Sekä terapeutin työssäni, että joogaopettajana olen huomannut kehon ja mielen hyvinvoinnin tasapainon merkityksen. Lasten ja nuorten kanssa työskennellessäni nautin erityisesti joogaopettajana siitä, että se voi tarjota suoritusvapaata tekemistä jonka avulla voi lempeästi tutustua omaan kehoon ja mieleen. Jooga tarjoaa myös tuiki tarpeellisia välineitä siitä miten rauhoittaa ja rentouttaa itsensä.”

Lisätietoa Tarun palveluista:
www.nuoga.com
www.facebook.com/joogaalapsillenuorillejaperheille/
www.tarukeskinen.com

Maarit Lintukorpi - Mandaram
Maini - Mandaram
Taru jooga Lohja