Mitä on asahi?

Asahi on suomalaista terveysliikuntaa, jossa perusajatus on edistää ihmisen terveyden, toimintakyvyn ja hyvinvoinnin säilymistä mahdollisimman pitkään. Asahin avulla jokainen voi huolehtia omasta toimintakyvystään. Lihasten, hermoston ja aineenvaihdunnan toiminta sekä mielentila paranevat harjoittelemalla.

Asahi on matalan kynnyksen terveysliikuntaa, joka sopii kaikenikäisille ja -kuntoisille. Se on yksinkertaista, kokonaisvaltaista ja tehokasta terveysliikuntaa. Asahin liikkeet ovat rauhallisia ja ne tehdään hitaan hengityksen tahdissa. Liikkeet tehdään seisten eikä mitään erityisvarusteita tarvita.

Terveys, elämänilo ja mielenrauha ovat asahi-harjoittelun tavoitteita. Liike, mieli ja hengitys ovat osallisena kaikissa asahin harjoituksissa. Yhdistämällä nämä tekijät pystytään vaikuttamaan omaan mielentilaan, ajatteluun, toimintakykyyn ja hyvinvointiin. Asahi kehittää harrastajansa lihastasapainoa, koordinaatiota ja työergonomiaa. Se parantaa keskittymiskykyä, lievittää stressiä, auttaa palautumaan työstä tai urheilusuorituksesta sekä edesauttaa ikääntyvien kotona selviytymisen perustaitoja.

Asahin sarjaan sisältyy rentousosio, yläselän liikkeet, alaselän ja jalkojen liikkeet sekä lopuksi tasapainoharjoitteet. Liikkeet tehdään hitaasti ja rauhallisesti. Näin Asahi on lajina turvallinen, koska harjoitellessa hitaasti, ei tapahdu loukkaantumisia. Asahi korjaa kehoa ja rauhoittaa mieltä. Rauhallinen liiketapa poistaa myös stressiä. Asahi on myös mielen huoltoa.

Mandaramin vakioviikkotunnit löydät viikkotuntikalenterista.

Ilmoittaudu mukaan: holvi.com/shop/mandaram

Voit tilata Asahitunnin tai Asahi-terveyspäivän myös yrityksenne/yhteisönne hyvinvointipäivään.

Tutustu asahi terveysliikuntaan Mandaram Kehon ja Mielen Akatemian youtube-kanavalla! Sieltä löytyy Asahi terveysliikunta -soittolista, josta pääset tutustumaan muutamiin esimerkkitunteihimme:

youtube.com > Mandaram  Hyvinvointistudio > Asahi terveysliikunta-soittolista

Lisätietoja asahista löydät osoitteessa www.asahinordic.com

Katso ajankohtaista Asahi-terveysliikuntaa Lohjalla ja koko Uudellamaalla facebook-sivuilta sekä Mandaram Kehon ja Mielen Akatemia facebook-sivuilta.

Asahi nordic logo
Asahi lohja
asahia kalkkipetterin puistossa
Asahiharjoitus video
asahi rodos