Asahi Nordic C-ohjaajakoulutus

Asahi Nordicin aloittelevien ohjaajien C-kurssi on suunnattu ohjaajiksi haluaville tai kertauskurssiksi kurssin jo aikaisemmin käyneille. Kurssi sopii myös omasta ja läheistensä terveydestä kiinnostuneille harrastajille, jotka haluavat syventää osaamistaan ja saada varmuutta oikeaoppiseen asahiliikkeiden suorittamiseen.

Kurssi on kaksipäiväinen. Kurssilla käsitellään lajin perusteet, teoria ja periaatteet, asahisarjat 1-2, asahiin liittyvää lääketiedettä sekä vinkkejä aloittelevalle ohjaajalle. Kurssipäivien ohjelma muodostuu useista eripituisista teoria- ja liikeharjoitusosiosta.

C-kurssin suoritus antaa oikeuden toimia Asahi Nordicin kouluttamana asahiohjaajana kuntosaleilla, työpaikoilla tai myös yrittäjänä. Kurssi sopii myös omaishoitajille sekä yleisesti omasta ja läheistensä terveydestä huolehtiville.

Kurssin hinta on 380 euroa (sis. alv). Ohjaajakurssi toteutetaan kahden päivän pituisena (kesto 12h). Kurssiin sisältyy ennakkomateriaaleja, joiden avulla pääset tutustumaan aihepiirin jo etukäteen. Mahdollisuus myös maksaa osamaksulla.

Kurssista vastaa Asahi Nordicin A1-kouluttaja Maarit Lintukorpi. C-ohjaajakoulutuksessa on vaihtelevasti myös vierailevia asiantuntijoita, esim. asahin kehittäjistä sisätautien ja geriatrian erikoislääkäri Yrjö Mähönen tai valmentaja Ilpo Jalamo.

Seuraavan asahin C-ohjaajakoulutuksen löydät tapahtumakalenteristamme ja verkkokaupastamme: https://holvi.com/shop/mandaram/

C-ohjaajakoulutukseen on mahdollista hakea myös vapaaoppilaspaikkaa. Ilmoitamme hausta hyvissä ajoin ennen kurssin alkamista. Edellytämme vapaamuotoista hakemusta, jossa kerrot kuka olet ja miten hyödyntäisit asahia omassa työssäsi tai muussa toiminnassasi.  Ota yhteyttä Maarit, mandaram@mandaram.fi tai puh. 040 7475 342.

Voit tilata Asahi Nordicin C-ohjaajakoulutuksen myös yhdistyksesi, järjestösi tmv. tarpeisiin.

Asahi nordic logo
Asahikouluttaja Maarit Lintukorpi
Asahi C-koulutus
Asahi koulutus Lohja
Asahi C-ohjaaja koulutus