tammikuu, 2021

30tam10:00 ap5:00 ipAsahi C-ohjaajakoulutus LohjallaKurssipäivä 1

Tapahtuman lisätiedot

Oletko kiinnostunut aloittamaan toiminnan asahiohjaajana tai haluatko syventää tietojasi asahista ja sen terveysvaikutuksista? Tervetuloa asahi C-ohjaajakoulutukseen Lohjalle!

Aloittelevien ohjaajien C-kurssi on suunnattu ohjaajiksi haluaville tai kertauskurssiksi kurssin jo aikaisemmin käyneille. Kurssi sopii myös omasta ja läheistensä terveydestä kiinnostuneille harrastajille, jotka haluavat syventää osaamistaan ja saada varmuutta oikeaoppiseen asahiliikkeiden suorittamiseen.

Kurssi on kaksipäiväinen ja pidetään Lohjalla. Kurssilla käsitellään lajin perusteet, teoria ja periaatteet, asahisarjat 1-2, asahiin liittyvää lääketiedettä sekä vinkkejä aloittelevalle ohjaajalle. Kurssipäivien ohjelma muodostuu useista eripituisista teoria- ja liikeharjoitusosiosta.

C-kurssin suoritus antaa oikeuden toimia Asahi Nordicin kouluttamana asahiohjaajana kuntosaleilla, työpaikoilla tai myös yrittäjänä. Kurssi sopii myös omaishoitajille sekä yleisesti omasta ja läheistensä terveydestä huolehtiville.

Kurssi järjestetään tammikuun viimeisenä viikonloppuna la 30.1.21 klo 10-17 ja su 31.1.21 klo 10-16. Kouluttajina toimivat Asahi Nordic pääkouluttaja Ilpo Jalamo ja Asahi Nordic B-kouluttaja/A1-kouluttajaopiskelija Maarit Lintukorpi. Paikkana on Mandaramin Hyvinvointi- ja koulutustilat Kalkkipetterissä Lohjan Virkkalassa (osoite Kievarintie 25, 08700 Lohja).

Kurssin hinta on 380 euroa (sis. alv). Kurssiin sisältyy ennakkomateriaaleja joiden avulla pääset tutustumaan aihepiiriin jo etukäteen. Ilmoittaudu sähköpostitse: ilmoittautumiset@mandaram.fi
Varmistathan paikkasi maksamalla kurssimaksun Mandaramin tilille FI58 5236 0420 1394 33. Laita maksun viestiksi: Asahi C-kurssi.

Lisätietoja Mandaramin asahitarjonnasta: www.mandaram.fi/asahi
Lisätietoja asahista: www.asahinordic.com

Aika

(Lauantai) 10:00 ap - 5:00 ip