syyskuu, 2020

26syy10:00 ap12:00 apKehon ja mielen huoltoa yinjoogan ja äänimaljojen avulla 26.9. klo 10-12TERVETULOA kahden tunnin ajaksi huoltamaan kehoasi ja mieltäsi yinjoogan ja äänimaljojen avulla!

Tapahtuman lisätiedot

TERVETULOA kahden tunnin ajaksi huoltamaan kehoasi ja mieltäsi yinjoogan ja äänimaljojen avulla!

ÄÄNIMALJAT:
Äänimaljarentoutus perustuu maljojen aiheuttamaan värähtelyyn, joka saa triljoonat solusi värähtelemään. Kuvittele veden pintaa, kun heität siihen kiven. Samanlaisen liikkeen saa aikaan äänimaljat kehossamme, joka on 70% vettä.

YINJOOGA:
Kiinalaisen lääketieteen tapa tarkastella qin, elinvoiman, kiertoa tapahtuu viiden elementin teorian avulla. Elementit kiertävät kehää ympäri vuoden. Syksyllä läsnä on metalli elementti, jonka voi ajatella myös ilmana. Tällöin energia kääntyy kohti yiniä ja talvea. Metalli elementtiin liittyy omien rajojen löytäminen, luopuminen ja hidastaminen. Keskitymme harjoituksen aikana käsivarsiin, kylkiin ja rangan yläosaan.

Kahden tunnin mittaisella yinjoogatunnilla pääset antamaan hetken itsellesi – kuunnellen ja kunnioittaen omaa kehoasi ja mieltäsi.

Mikäli tämä rentouttava matka sisimpääsi kutsuu sinua, varaa paikkasi: ilmoittautumiset@mandaram.fi.
Kannattaa varata paikka ajoissa, sillä paikkoja on rajoitetusti.

Huomaathan, että meillä on nyt samalle päivälle kaksi eri ajankohtaa: klo 10-12 ja klo 13-15.

Hinta 38 euroa. Voit maksaa tunnin paikanpäällä tai tilillemme (viestiksi: yinjooga 26.9). Huomaathan, että meillä voit maksaa myös Smartumilla.

Terveisin
Noora (yinjooga-ohjaaja)
ja
Kaija (Lempeät Soinnut, äänimaljarentoutus)

Aika

(Lauantai) 10:00 ap - 12:00 ap