Tuloksellinen ajanhallinta

Tässä valmennukessa opimme tunnistamaan arjen aikasyöpöt sekä tekemään itsemme ja työmme kannalta viisaita valintoja ajankäyttömme suhteen. Ajanhallinta tarkoittaa oman ajankäytön suunnittelua niin, että käyttää aikaansa itselle tai työlleen arvokkaisiin asioihin, tekee valintoja ja priorisoi, sekä kantaa vastuun omista valinnoistaan.

Ajanhallinta ja työtehtävien suunnittelu ovat monelle haastavia nykypäivän työelämän vaatimuksissa. Hyvän ajanhallinnan perustana on huolellinen suunnittelu, selkeät ja toimivat rutiinit, monipuoliset ajanhallinnan työkalut ja menetelmät, sekä työmäärän säätely ja jaksottaminen.

Tuloksellisen ajanhallinta parantaa niin työntekijän suorituskykyä kuin elämänlaatua sekä myös työn tuottavuutta ja tehokkuutta. Ajankäytön suunnittelu on myös ennaltaehkäisevää stressin hallintaa.

Toteutamme valmennuksen toiveidenne mukaisesti, oman työyhteisönne tarpeet huomioiden. Kyseessä voi olla lyhyempi luento, koko päivän kestävä valmennus, tai pidempiaikainen valmennuskokonaisuus.

Mikäli haluat parantaa työyhteisösi tehokkuutta ja tuloksellisuutta paremman ajanhallinnan keinoin ja tutustua yksinkertaisiin ja selkeisiin menetelmiin jotka auttavat vapauttamaan aikaa ja voimavaroja tärkeimpien tavoitteiden saavuttamiseksi, ota yhteyttä joko sähköpostitse: mandaram@mandaram.fi tai puhelimitse 040 747 5342 (Maarit Lintukorpi).

Kerro toiveesi ja pyydä tarjous!

Valmentaja Maarit Lintukorpi