Tavoitteet todeksi

Tässä valmennuksessa mietimme tavoitteita arvoihin perustuen – kun tunnistat omat tärkeimmät arvosi sekä yritykselle määritellyt yhteiset arvot ja tavoitteet, on päätösten ja valintojen tekeminen näiden pohjalta helpompaa ja niihin sitoutuminen on vahvempaa.

Tutustumme myös menetelmiin, joiden avulla sinun helpompi asettaa itsellesi ja työllesi tavoitteita sekä edetä niiden saavuttamiseksi. Tavoitteiden tulee tukea sekä työyhteisön yhteistä suuntaa että työntekijän työn merkityksellisyyden rakentumista.

Tavoitteiden asetanta ja niihin sitoutuminen on tärkeää, sillä se lisää henkilökohtaista turvallisuuden tunnetta, ja antaa selkeät suuntaviivat mihin tehtäviin ja toimiin keskittyä, miten priorisoida työtehtäviä ja miten edetä tavoitteiden saavuttamiseksi.

Toteutamme valmennuksen toiveidenne mukaisesti, oman työyhteisönne tarpeet huomioiden. Kyseessä voi olla lyhyempi luento, koko päivän kestävä valmennus, tai pidempiaikainen valmennuskokonaisuus.

Mikäli haluat parantaa työyhteisösi tavoitteellisuutta, tavoitteisiin sitoutumista ja suunnitelmallista työskentelyä yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi, ota yhteyttä joko sähköpostitse: mandaram@mandaram.fi tai puhelimitse 040 747 5342 (Maarit Lintukorpi).

Kerro toiveesi ja pyydä tarjous!